Έως τις 24/11 οι αιτήσεις πρακτικής άσκησης στον ΟΟΣΑ

Έως τις 24/11 οι αιτήσεις πρακτικής άσκησης στον ΟΟΣΑ

Έως τις 24 Νοεμβρίου 2016 μπορούν να αποστέλλουν - με ηλεκτρονικό τρόπο- οι ενδιαφερόμενοι το βιογραφικό τους, προκειμένου να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα του ΟΟΣΑ για Νέους Επαγγελματίες (OECD YPP 2017).

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν ηλικία έως 35 ετών και να διαθέτουν πτυχίο Πανεπιστημίου ή μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών σε γνωστικό πεδίο σχετικό με το αντικείμενο του Οργανισμού, αποδεδειγμένες ακαδημαϊκά αναλυτικές δεξιότητες, γνώση των πολιτικών θεσμών και κατανόηση των μεταρρυθμιστικών διαδικασιών, άριστη γνώση της αγγλικής ή/και της γαλλικής γλώσσας και καλή κατανόηση ή προθυμία εκμάθησης της δεύτερης.


Είσαι φοιτητής ή φοιτήτρια και ψάχνεις διαθέσιμες θέσεις για πρακτική άσκηση; Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ

Οι υποψήφιοι με μεταπτυχιακό τίτλο θα πρέπει να διαθέτουν ένα μίνιμουμ επαγγελματικής προϋπηρεσίας διάρκειας δύο ετών σε σχετικό τομέα. Οι επιτυχόντες θα υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας για δύο χρόνια και θα έχουν ως έδρα τους το Παρίσι.

Αποστολή βιογραφικών: https://oecd.taleo.net/careersection/ext/jobdetail.ftl?lang=en&job=10926

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Επικοινωνία με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr