Πρακτική Άσκηση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή - Οι αιτήσεις ξεκίνησαν

Πρακτική Άσκηση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή - Οι αιτήσεις ξεκίνησαν

Πρακτική Άσκηση: Οι αιτήσεις για πρακτική άσκηση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή άνοιξαν. Κάθε χρόνο, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προσφέρει πρακτική άκσηση σε 1,800 νέους για ένα διάστημα πέντε μηνών. Η πρακτική άσκησή ξεκινάει τη 1 Μαρτίου 2020 και αποτελεί μια ευκαιρία για τους εκπαιδευόμενους να αποκτήσουν εμπειρία πάνω στις ευρωπαϊκές πολιτικές.

Οι θέσεις πρακτικής αφορούν μια σειρά απο τομείς και υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Τα καθήκοντα της άσκησης εξαρτώνται απο την υπηρεσία στην οποία τοποθετείται ο εκπαιδευόμενος. Για παράδειγμα, ένας εκπαιδευόμενος μπορεί να απασχοληθεί στο δίκαιο ανταγωνισμού, στους ανθρώπινους πόρους, στην περιβαλλοντική πολιτική κ.α.


Η καθημερινότητα των εκπαιδευόμενων αποτελείται απο:

  • Οργάνωση συνεδριάσεων και ομάδων εργασίας
  • Έρευνα και κατάρτιση εκθέσεων
  • Διοργάνωση προγραμμάτων

Αίτηση μπορούν να υποβάλλουν πτυχιούχοι πανεπιστημίων απο όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Απαραίτητη είναι επίσης, η γνώση δύο γλωσσών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τέλος, απαραίτητη για την αίτηση είναι η έλλειψη εργασιακής εμπειρίας σε οποιοδήποτε όργανο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι εκπαιδευόμενοι θα λαμβάνουν μηνιαίο μισθό/επίδομα ύψους 1.196,84€.

Υποβολή Αιτήσεων:

Από 6 Ιουλίου έως 30 Αυγούστου 2019

Περίοδος Πρακτικής:

1 Μαρτίου μέχρι 31 Ιουλίου 2020

Για να υποβάλετε αίτηση πατήστε εδώ.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr