Μέχρι τις 9/6 οι αιτήσεις για πρακτική άσκηση φοιτητών στα ΕΛΠΕ

Μέχρι τις 9/6 οι αιτήσεις για πρακτική άσκηση φοιτητών στα ΕΛΠΕ

Πρακτική Άσκηση 2019: Οι ικανότητες και οι φιλοδοξίες των νέων ανθρώπων είναι πηγή δύναμης για κάθε κοινωνία. Στον Όμιλο ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ (ΕΛΠΕ) δίνουμε προτεραιότητα στη στήριξη της νέας γενιάς, παρέχοντας ευκαιρίες απασχόλησης σε φοιτητές που θέλουν να αποκτήσουν γνώσεις και εργασιακή εμπειρία.

Στο πλαίσιο αυτό, συνεργαζόμαστε με Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, προσφέροντας θέσεις απασχόλησης σε φοιτητές, μέσω του Προγράμματος Απασχόλησης Φοιτητών Α.Ε.Ι., μια σημαντική δράση του Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ για τη νέα γενιά.


Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

Το Πρόγραμμα προσφέρει την ευκαιρία σε φοιτητές να απασχοληθούν σε διάφορες δραστηριότητες του Ομίλου, αποκτώντας εμπειρία στο αντικείμενο σπουδών τους, σε συνθήκες πραγματικού περιβάλλοντος εργασίας. Οι ειδικότητες ορίζονται ετησίως σύμφωνα με τις επιχειρησιακές ανάγκες των Οργανωτικών Μονάδων του Ομίλου ΕΛΠΕ και για το έτος 2019, είναι:

Ειδικότητες Α.Ε.Ι.

  • Διοίκηση Επιχειρήσεων-Μάρκετινγκ
  • Γεωλόγων-Μεταλλειολόγων
  • Ηλεκτρολόγων Μηχανικών
  • Μηχανολόγων Μηχανικών
  • Νομικών Επιστημών
  • Οικονομικών Επιστημών-Λογιστική
  • Πληροφορική
  • Πολιτικών Μηχανικών
  • Χημικών Μηχανικών
  • Πληροφορίες Προγράμματος

Το Πρόγραμμα Απασχόλησης Φοιτητών Α.Ε.Ι. αφορά προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές Ανώτατων Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων, Ελλάδας και Εξωτερικού καθώς και απόφοιτους Α.Ε.Ι., οι οποίοι έχουν αποφοιτήσει το ίδιο έτος με το έτος υλοποίησης του Προγράμματος.

Οι υποψήφιοι προπτυχιακοί φοιτητές πρέπει να έχουν ολοκληρώσει το 3ο έτος σπουδών τους.

Η απασχόληση υλοποιείται κατά τους θερινούς μήνες Ιουλίου – Αυγούστου και έχει μέγιστη διάρκεια 2 μηνών.

Αιτήσεις συμμετοχής διαφορετικών ειδικοτήτων από αυτές που ορίζονται ετησίως, σύμφωνα με τις επιχειρησιακές ανάγκες του Ομίλου ΕΛ.ΠΕ., δεν θα γίνονται αποδεκτές.

Η διάρκεια υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων για το Πρόγραμμα Απασχόλησης Φοιτητών ΑΕΙ 2019 είναι από 31/5/2019 έως 9/6/2019.

Κατά την είσοδό σας στην ηλεκτρονική αίτηση θα βρείτε τις σχετικές οδηγίες συμπλήρωσης καθώς επίσης και τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Εφόσον επιθυμείτε να υποβάλετε αίτηση συμμετοχής, παρακαλούμε πατήστε ΕΔΩ.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr