Θέση Πρακτικής – Ηλεκτρολόγος/Μηχανολόγος Μηχανικός/Μηχανικός Αυτοματισμού

Θέση Πρακτικής – Ηλεκτρολόγος/Μηχανολόγος Μηχανικός/Μηχανικός Αυτοματισμού

Πρακτική Άσκηση 2019: Η εταιρεία ΑΒΒ ΑΕ, μέλος του Ομίλου Εταιρειών ΑΒΒ αναζητά τελειόφοιτους για την κάλυψη θέσης πρακτικής άσκησης «Ηλεκτρολόγος/Μηχανολόγος Μηχανικός/Μηχανικός Αυτοματισμού».

Για περισσότερα από 100 χρόνια, προωθούμε την Καινοτομία μέσα από τέσσερις βασικούς τομείς: του Ηλεκτρολογικού Εξοπλισμού Διανομής και Εγκαταστάσεων, του Βιομηχανικού Αυτοματισμού, της Ρομποτικής & Συστημάτων Κίνησης και των Συστημάτων Ηλεκτρικής Ενέργειας. Με στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη και με κινητήρια δύναμη τους ανθρώπους μας, αναπτυσσόμαστε και εξελισσόμαστε συνεχώς. 


Διάρκεια Πρακτικής Άσκησης: 

2-6 μήνες σύμφωνα με τη σύμβαση του προγράμματος πρακτικής της Σχολής του υποψηφίου.

Τόπος Πρακτικής: 

Κεντρικά Γραφεία ΑΒΒ Ελλάδος & Κύπρου - Μεταμόρφωση Αττικής.

Προφίλ Πρακτικής Άσκησης: 

Υποστήριξη του τμήματος Marketing του τομέα Ρομποτικής και Συστημάτων Κίνησης. 

Θα έχεις την ευκαιρία να μάθεις πως οργανώνονται και εφαρμόζονται οι ενέργειες προώθησης των προϊόντων μας και ενημέρωσης των πελατών μας!  

Υποστήριξη σε τεχνικές μεταφράσεις: Μέσα από την οργάνωση των μεταφράσεων τεχνικών εγχειριδίων και τεχνικών σελίδων του εταιρικού site μας θα έχεις τη δυνατότητα να μάθεις πως λειτουργούν προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας και θα αποκτήσεις πρακτικές δεξιότητες στη διαχείρισή τους!  

Προφίλ Υποψηφίου:

- Φοιτητής/τρια των τμημάτων Ηλεκτρολογίας/Μηχανολογίας/Αυτοματισμού (ΤΕΙ/Πανεπιστημίου)

- Άριστη γνώση αγγλικών επιπέδου Proficiency

- Ευχέρεια στο χειρισμό Η/Υ και γνώση των προγραμμάτων MS Office

- Οργανωτική σκέψη και μεθοδικότητα

- Υπευθυνότητα και ομαδικό πνεύμα

Αποστολή Βιογραφικών:

Εάν ενδιαφέρεσαι να κάνεις την πρακτική σου σε ένα σύγχρονο πολυεθνικό περιβάλλον με γρήγορους ρυθμούς και με έμφαση στον πελάτη, την ανάπτυξη και την ομαδικότητα, θα χαρούμε να λάβουμε το βιογραφικό σου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.! (κωδικός “ΠΑ”).

 “Let’s write the future. Together.” 

Ιστοσελίδα Εταιρείας: www.you.abb.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr