Πρακτική Άσκηση (2019) στο Ευρωπαϊκό Κέντρο για την Ανάπτυξη της Επαγγελματικής Κατάρτισης (Cedefop)

Πρακτική Άσκηση (2019) στο Ευρωπαϊκό Κέντρο για την Ανάπτυξη της Επαγγελματικής Κατάρτισης (Cedefop) που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη με μισθό έως 980 ευρώ το μήνα

Πρακτική Άσκηση 2019: Το Ευρωπαϊκό Κέντρο για την Ανάπτυξη της Επαγγελματικής Κατάρτισης (Cedefop) που εδρεύει στην Πυλαία Θεσσαλονίκης παρέχει τη δυνατότητα πρακτικής άσκησης σε αποφοίτους Πανεπιστημίου και διδακτορικούς φοιτητές. Αυτήν την περίοδο έχει ανακοινώσει ότι δέχεται αιτήσεις από πτυχιούχους διάφορων κλάδων για 12 θέσεις πρακτικής άσκησης.

Το Cedefop εργάζεται για την ενίσχυση της ευρωπαϊκής συνεργασίας και την παροχή τεκμηριωμένων στοιχείων που συνθέτουν τη βάση της ευρωπαϊκής επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης (ΕΕΚ). 


Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει:

  1. Να είναι υπήκοοοι χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.) και υποψήφιων προς ένταξη χωρών,
  2. Να κατέχουν τη γνώση δύο τουλάχιστον κοινοτικών γλωσσών, μία από τις οποίες θα είναι η αγγλική

Διάρκεια: 9 μήνες (Οκτώβριος με Ιούνιος)

Μισθός: Ο μισθός κυμαίνεται από 734,26 έως 979,01 ευρώ το μήνα, ανάλογα με τον τόπο διαμονής των ασκούμενων.

Προθεσμία: 23 Μαΐου 2019, 14:00

Η αίτηση συμπληρώνεται ηλεκτρονικά.

Δείτε αναλυτικά τις θέσεις και τις προϋποθέσεις αιτήσεων εδώ.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

Σχετικά με το Cedefop

Η ανάπτυξη των κατάλληλων πολιτικών ΕΕΚ εξαρτάται από την αντίληψη του τρόπου με τον οποίο μεταβάλλονται οι οικονομίες, οι κοινωνίες και οι άνθρωποι.

Το Cedefop εργάζεται για την ενίσχυση της ευρωπαϊκής συνεργασίας και την παροχή τεκμηριωμένων στοιχείων που συνθέτουν τη βάση της ευρωπαϊκής πολιτικής ΕΕΚ. Η προφορά του Cedefop συνίσταται στις συγκριτικές αναλύσεις που πραγματοποιεί,  και στην εμπειρογνωσία που συγκεντρώνει μέσω έρευνας και δικτύωσης, τις οποίες χρησιμοποιεί για:

  • να παρέχει τεχνικές συμβουλές και προτάσεις πολιτικής στον τομέα της ΕΕΚ
  • να καλύπτει γνωστικά κενά και να παράγει νέες ιδέες με γνώμονα τον εντοπισμό προκλήσεων και τάσεων
  • να αυξάνει την ευαισθητοποίηση σχετικά με το ρόλο και τη σπουδαιότητα της ΕΕΚ 
  • να φέρνει σε επαφή διαμορφωτές πολιτικής, κοινωνικούς εταίρους, ερευνητές και επαγγελματίες του κλάδου, επιτρέποντάς τους έτσι να ανταλλάσσουν ιδέες και προτάσεις
  • να στηρίζει και να προάγει κοινές ευρωπαϊκές προσεγγίσεις, αρχές και εργαλεία για τη βελτίωση της ΕΕΚ.

Το Cedefop συνεργάζεται στενά με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, τα κράτη μέλη, εκπροσώπους εργοδοτικών και συνδικαλιστικών οργανώσεων, ερευνητές και επαγγελματίες στον τομέα της ΕΕΚ, παρέχοντας τα πλέον πρόσφατα στοιχεία σχετικά με τις εξελίξεις στην ΕΕΚ και δίνοντας την ευκαιρία για διάλογο σε θέματα πολιτικής.

Το Cedefop ενημερώνει το κοινό σχετικά με τις δραστηριότητές του μέσω του δικτυακού τόπου και των εκδόσεών του, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, των δικτύων, των συνεδρίων και των σεμιναρίων που διοργανώνει. Οι δραστηριότητες του Cedefop καθορίζονται με γνώμονα την αποστολή και τις μεσοπρόθεσμες προτεραιότητές του.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr