Πρακτική Άσκηση στην Σχολή Καλών Τεχνών μέσω ΕΣΠΑ

20 θέσεις πρακτικής άσκησης στην Σχολή Καλών Τεχνών μέσω ΕΣΠΑ

Πρακτική Άσκηση 2019: Καλούνται οι φοιτητές/τριες του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών (Τ.Ε.Τ) και του Τμήματος Θεωρίας και Ιστορίας της Τέχνης (Τ.Θ.ΙΣ.ΤΕ) να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για υλοποίηση Πρακτικής Άσκησης μέσω του Προγράμματος ΕΣΠΑ και με σκοπό την κάλυψη είκοσι (20) διαθέσιμων θέσεων.

Η Πρακτική Άσκηση μέσω του Προγράμματος ΕΣΠΑ 2018-2019 υλοποιείτα σύμφωνα με:


  • τα οριζόμενα στα ισχύοντα Προγράμματα Σπουδών τουΤμημάτων,
  • την από Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018 απόφαση του Τ.Ε.Τ
  • την από Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018 απόφαση του Τ.Θ.ΙΣ.ΤΕ

Σε περίπτωση που ο αριθμός των υποψηφίων ασκούμενων φοιτητών υπερβαίνει τις διαθέσιμες θέσεις, καταρτίζονται πίνακες κατάταξης σύμφωνα με τις παραπάνω αποφάσεις των Τμημάτων.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να καταθέσουν την αίτηση ηλεκτρονικά στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. το αργότερο έως και την Κυριακή, 12 Μαΐου 2019 καθώς και οποιοδήποτε άλλο δικαιολογητικό σας ζητηθεί από το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης.

Οι φοιτητές/τριες που θα υποβάλουν αίτηση, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης θα αναζητήσει υπηρεσιακά, τα Πιστοποιητικά Σπουδών τους από τις Γραμματείες των Τμημάτων.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr