Προκήρυξη θέσεων πρακτικής άσκησης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Προκήρυξη θέσεων πρακτικής άσκησης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Πρακτική Άσκηση 2019: Η Μονάδα Έρευνας «Ευρωπαϊκές Πολιτικές και Δημοκρατία» του Εργαστηρίου Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (www.eupoldem.org): 

προκηρύσσει: Την πλήρωση έως 4 θέσεων πρακτικής άσκησης προπτυχιακών ή μεταπτυχιακών φοιτητών/τριών, σύμφωνα με τις υπάρχουσες συγκεκριμένες ανάγκες της Μονάδας, με τις κάτωθι λεπτομέρειες:


Προϋποθέσεις υποψηφιότητας

1. Φοιτητής/τρια προπτυχιακού και μεταπτυχιακού επιπέδου με αντικείμενο Τμήματος ή πτυχίου Νομικών, Πολιτικών, Κοινωνικών, Οικονομικών Επιστημών ή συναφούς με τα προαναφερθέντα αντικειμένου του Πανεπιστημίου Μακεδονίας ή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

2. Μέσο όρο βαθμολογίας, και αποφοίτησης προπτυχιακού σε περίπτωση μεταπτυχιακού, έως την ημέρα της κατάθεσης του βιογραφικού, ίσο ή μεγαλύτερο του 7,0.

  • Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας.
  • Πολύ καλή γνώση Office Suite (Word, Excel, Powerpoint, κλπ.).

Όροι πρακτικής άσκησης

1. Η πρακτική άσκηση είναι μη αμειβόμενη και ο/η ασκούμενος/η συμφωνεί να διεκπεραιώνει όλες τις σχετικές υποχρεώσεις και καθήκοντα που θα του/της ανατεθούν σχετικά με το έργο και τις δραστηριότητες της Μονάδας σύμφωνα με τις διατάξεις του εγκεκριμένου και δημοσιευμένου Κανονισμού Λειτουργίας, τα οποία ενδεικτικά δύνανται να περιλαμβάνουν:

  • Μετάφραση κειμένων από Αγγλικά σε Ελληνικά και αντιστρόφως. 
  • Έλεγχο κειμένων (proofreading).
  • Επεξεργασία κειμένων (ομογενοποίηση πηγών, υποσημειώσεων, συστήματος αναφορών, κλπ.).

2. Η πρακτική άσκηση έχει διάρκεια από 22 Απριλίου 2019 έως 31 Μαΐου 2019 με εβδομαδιαία φυσική παρουσία 7 ωρών κατ’ ελάχιστον στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

3. Με την ολοκλήρωση της πρακτικής άσκησης, και με την προϋπόθεση ότι ο/η ασκούμενος/η έχει διεκπεραιώσει όλα τα καθήκοντα που του/της έχουν ανατεθεί, η Μονάδα, δια του εκάστοτε νόμιμου εκπροσώπου της, θα παρέχει ανάλογο πιστοποιητικό/βεβαίωση. 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμά τους με μια πρόσφατη φωτογραφία στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θέμα «Πρακτική Άσκηση, Επίθετο υποψήφιου» μέχρι την Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019 και ώρα 11.59 πμ. 

Οι συνεντεύξεις θα διεξαχθούν την Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019 και ώρες 17.00 - 21.00 στο Γραφείο 433 του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr