Άνοιξαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα ανταλλαγής ασκουμένων για πρακτική άσκηση σε 34 χώρες

Άνοιξαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα ανταλλαγής ασκουμένων για πρακτική άσκηση σε 34 χώρες

Πρακτική Άσκηση 2019: Η Ευρωπαϊκή Ένωση Νέων Νομικών (ELSA) κάνει γνωστό στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr τη δυνατότητα που έχουν οι νέοι νομικοί για πρακτική άσκηση στο εξωτερικό μέσα από το πρόγραμμα ανταλλαγής ασκουμένων STEP της ELSA.

Πιο αναλυτικά η ELSA στα πλαίσια του προγράμματος ανταλλαγής ασκουμένων (πρόγραμμα STEP), ανοίγει 263 θέσεις πρακτικής άσκησης σε δικηγορικές εταιρίες, οργανισμούς, Πανεπιστημιακά Ιδρύματα σε 34 χώρες, από το Ισραήλ και την Παραγουάη μέχρι τη Γαλλία και το Συμβούλιο της Ευρώπης!


Η ELSA αποτελεί μια διεθνής, ανεξάρτητη, μη κυβερνητική οργάνωση, συνισταμένη από φοιτητές νομικής και νέους νομικούς, που έχει ως στόχο να εξοικειώσει τα μέλη της με τα νομικά και να τους προσφέρει νέες ευκαιρίες μέσω των δράσεών της.

Το Πρόγραμμα Ανταλλαγής Ασκουμένων αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές δράσεις της καθώς δίνει τη δυνατότητα σε νέους νομικούς να κάνουν πρακτική άσκηση στο εξωτερικό για μία περίοδο από δύο εβδομάδες μέχρι και δύο χρόνια.

Οι θέσεις πρακτικής άσκησης δημοσιεύονται δύο φορές το χρόνο (Νοέμβριο και Μάρτιο), και δίνεται η δυνατότητα στους φοιτητές να υποβάλουν αίτηση σε τρεις από τις θέσεις. 

Για την υποβολή αιτήσεων αλλά και περισσότερες πληροφορίες για τις θέσεις πρακτικής άσκησης, πατήστε εδώ.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr