Πρακτική Άσκηση στην Μονάδα Έρευνας «Ευρωπαϊκές Πολιτικές και Δημοκρατία»

Πρακτική Άσκηση στην Μονάδα Έρευνας «Ευρωπαϊκές Πολιτικές και Δημοκρατία»

Πρακτική Άσκηση 2019: Προκήρυξη 2 θέσεων πρακτικής άσκησης πληροφορικής προπτυχιακών ή μεταπτυχιακών φοιτητών/τριών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ) ή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.


Απαραίτητα Προσόντα 

– Φοιτητής/τρια προπτυχιακού ή μεταπτυχιακού επιπέδου αντικειμένου συναφούς με τα Τμήματα Τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας ή Πληροφορικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

– Μέσο όρο βαθμολογίας ή βαθμός αποφοίτησης προπτυχικού, έως την ημέρα της κατάθεσης του βιογραφικού ίσο ή μεγαλύτερο του 7,0. 

– Για την θέση επεξεργασίας ιστοσελίδας: Πολύ καλή γνώση HTML ή άλλης γλώσσας προγραμματισμού με έμφαση στην δημιουργία και διαχείριση ιστοσελίδων (επιθυμητή η γνώση CSS), και πολύ καλή γνώση δημιουργίας ή/και διαχείρισης ιστοσελίδων, κατά προτίμηση με βάση το WordPress (επιθυμητή προηγούμενη εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα).

– Για την θέση επεξεργασίας πολυμέσων: Πολύ καλή γνώση λογισμικών επεξεργασίας οπτικοακουστικού υλικού/πολυμέσων (βίντεο, ήχος, κλπ.). Επιθυμητή προηγούμενη εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα.

Καθήκοντα (ενδεικτικά) 

– Για την θέση επεξεργασίας ιστοσελίδας: Επεξεργασία, διαχείριση ή/και δημιουργία τομέων της ιστοσελίδας της Μονάδας (https://eupoldem.org/).

– Για την θέση επεξεργασίας πολυμέσων: Επεξεργασία οπτικοακουστικού υλικού/πολυμέσων της Μονάδας.

Όροι Πρακτικής Άσκησης

– Διάρκεια: 3 μήνες με δυνατότητα ανανέωσης.

– Ελάχιστη απαιτούμενη φυσική παρουσία στο Πανεπιστήμιο: 7 ώρες εβδομαδιαίως.

– Αμοιβή: Μη αμειβόμενη. 

– Παροχή βεβαίωσης: Ναι, υπό την προϋπόθεση διεκπεραίωσης καθηκόντων που έχουν ανατεθεί.

Λεπτομέρειες Υποβολής

– Είδος: Βιογραφικό με πρόσφατη φωτογραφία.

– Τρόπος: Email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

– Θέμα: «Πρακτική Άσκηση, Επίθετο υποψήφιου» 

– Προθεσμία: 3 Μαρτίου 2019, 11.59πμ.

Όροι και Προϋποθέσεις

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την αναλυτική περιγραφή των όρων και προϋποθέσεων:

Η Μονάδα Έρευνας «Ευρωπαϊκές Πολιτικές και Δημοκρατία» του Εργαστηρίου Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας προκηρύσσει την πλήρωση έως 2 θέσεων πρακτικής άσκησης προπτυχιακών ή μεταπτυχιακών φοιτητών/τριών, μίας για επεξεργασία ιστοσελίδας και μίας για επεξεργασία πολυμέσων, σύμφωνα με τις υπάρχουσες συγκεκριμένες ανάγκες της Μονάδας, με τις κάτωθι λεπτομέρειες: 

Α. Προϋποθέσεις υποψηφιότητας

1. Φοιτητής/τρια προπτυχιακού ή μεταπτυχιακού επιπέδου αντικειμένου συναφούς με τα Τμήματα Τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας ή Πληροφορικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. 

2. Μέσο όρο βαθμολογίας, έως την ημέρα της κατάθεσης του βιογραφικού ίσο ή μεγαλύτερο του 7,0. 

3. Για την θέση επεξεργασίας ιστοσελίδας: 

  • Πολύ καλή γνώση HTML ή άλλης γλώσσας προγραμματισμού με έμφαση στην δημιουργία και διαχείριση ιστοσελίδων. Επιθυμητή η γνώση CSS.
  • Πολύ καλή γνώση δημιουργίας ή/και διαχείρισης ιστοσελίδων, κατά προτίμηση με βάση το Wordpress. Επιθυμητή προηγούμενη εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα. 

4. Για την θέση επεξεργασίας πολυμέσων:

Πολύ καλή γνώση λογισμικών επεξεργασίας οπτικοακουστικού υλικού/πολυμέσων (βίντεο, ήχος, κλπ.). Επιθυμητή προηγούμενη εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα. 

Β. Όροι πρακτικής άσκησης

1. Η πρακτική άσκηση είναι μη αμειβόμενη και ο/η ασκούμενος/η συμφωνεί να διεκπεραιώνει όλες τις σχετικές υποχρεώσεις και καθήκοντα που θα του/της ανατεθούν σχετικά με το έργο και τις δραστηριότητες της Μονάδας σύμφωνα με τις διατάξεις του εγκεκριμένου και δημοσιευμένου Κανονισμού Λειτουργίας, τα οποία ενδεικτικά δύνανται να περιλαμβάνουν:

Για την θέση επεξεργασίας ιστοσελίδας: Επεξεργασία, διαχείριση ή/και δημιουργία τομέων της ιστοσελίδας της Μονάδας (https://eupoldem.org/). 

Για την θέση επεξεργασίας πολυμέσων: Επεξεργασία οπτικοακουστικού υλικού/πολυμέσων της Μονάδας.

2. Η πρακτική άσκηση έχει διάρκεια 3 μηνών με εβδομαδιαία φυσική παρουσία 7 ωρών κατ’ ελάχιστον στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, με δυνατότητα ανανέωσης με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις για μία φορά μετά από κοινή απόφαση Υπευθύνου και Προϊσταμένου της Μονάδας. 

3. Με την ολοκλήρωση της πρακτικής άσκησης, και με την προϋπόθεση ότι ο/η ασκούμενος/η έχει διεκπεραιώσει όλα τα καθήκοντα που του/της έχουν ανατεθεί,

Μονάδα, δια του εκάστοτε νόμιμου εκπροσώπου της, θα παρέχει ανάλογο πιστοποιητικό/βεβαίωση.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμά τους με μια πρόσφατη φωτογραφία στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θέμα «Πρακτική Άσκηση, Επίθετο υποψήφιου» μέχρι τις 3.3.2018 και ώρα 11.59 πμ.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr