20 θέσεις για πρακτική άσκηση (2019) στον ΧΡΥΣΟ ΟΔΗΓΟ

20 θέσεις για πρακτική άσκηση (2019) στον ΧΡΥΣΟ ΟΔΗΓΟ

Πρακτική Άσκηση 2019: 20 Θέσεις πρακτικής σε φοιτητές ειδικοτήτων όπως Marketing, Information Technology, Statistics, Management κα.

Ο ΧΡΥΣΟΣ ΟΔΗΓΟΣ με στόχο την καλύτερη ενημέρωση των φοιτητών και την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά ένα πραγματικό περιβάλλον εργασίας, οργανώνει επίσκεψη στα γραφεία της εταιρείας την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019 στις 11:00


Κλείσε τη θέση σου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr