Αμειβόμενη πρακτική άσκηση (2019) στον Ομίλο Libra και στις 30 θυγατρικές του

Αιτήσεις για Αμειβόμενη πρακτική άσκηση (2019) στον Ομίλο Libra και στις 30 θυγατρικές του

Πρακτική Άσκηση: Ο Όμιλος Libra Group δέχεται αιτήσεις για αμειβόμενη πρακτική άσκηση 2019 στις 30 θυγατρικές του, που δραστηριοποιούνται σε όλον τον κόσμο μέσω του Libra Internship Program.

Πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία που δίνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές να αποκτήσουν πολύτιμη εργασιακή εμπειρία και να δουν τον κόσμο μέσα από το πρίσμα ενός διεθνούς επιχειρηματικού ομίλου.


Δίνονται ευκαιρίες για αμειβόμενη πρακτική άσκηση σε διάφορους τομείς όπως:

Legal, Finance, Accounting Marketing & Communications, Social Responsibility, Human Resources, Hotels and Hotel Operations, IT, Shipping, Real Estate, Energy, Aviation κ.α. Οι interns θα τοποθετηθούν σε εταιρίες του Ομίλου Libra σε όλο τον κόσμο, όπως στην Αθήνα, τη  Νέα Υόρκη, το Μαϊάμι,το Λος Άντζελες, το Λονδίνο, το Δουβλίνο, τη Βρέμη, το Μπουένος Άιρες, το Σάο Πάολο κ.α. 

Oι ασκούμενοι θα λαμβάνουν μισθό και θα εργάζονται μαζί με τους επαγγελματίες του κλάδου. Στον κάθε ασκούμενο ανατίθεται ένας ειδικός σύμβουλος (mentor) και «φίλος» (buddy),που θα τον βοηθήσουν σε όλα τα στάδια πρακτικής άσκησης στην εταιρεία.

Εκτός από την αμοιβή, η Libra Group αναλαμβάνει:

  • όλα τα έξοδα ταξιδίων
  • και βοηθάει τους υποψήφιος με όλες τις διαδικασίες για την έκδοση βίζας (όπου απαιτείται).

Το πρόγραμμα απευθύνεται:

Σε προπτυχιακούς φοιτητές όλων των κλάδων, με άριστη γνώση της αγγλική γλώσσας και μέσο όρο βαθμολογίας άνω του 7. Επίσης, απευθύνεται σε μεταπτυχιακούς φοιτητές των προγράμματων ΜΒΑ και Msc in International Shipping, Finance and Management του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, του μεταπτυχιακού στη Ναυτιλία του Πανεπιστημίου Πειραιώς, καθώς και μεταπτυχιακών προγραμμάτων του ALBA Graduate Business School.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: μέχρι και την 15 Απριλίου 2019.

Η πρακτική άσκηση θα πραγματοποιηθεί το διάστημα από τις 10 Φεβρουαρίου μέχρι τις 8 Μαϊου 2020.

Μάθετε περισσότερα για τις διαθέσιμες θέσεις και τη διαδικασία αιτήσεων εδώ.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr