Πρακτική Άσκηση (2019) στην Europol με μισθό 790€ το μήνα

Πρακτική Άσκηση (2019) στην Europol

Πρακτική Άσκηση: Η Ευρωπόλ είναι ο αρμόδιος οργανισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την επιβολή του νόμου. Κύριος στόχος της είναι η δημιουργία μιας ασφαλέστερης Ευρώπης προς όφελος όλων των πολιτών της ΕΕ.

Η Ευρωπόλ προσφέρει πολύτιμες ευκαιρίες μάθησης σε πτυχιούχους και επαγγελματίες. Οι περίοδοι πρακτικής άσκησης τους δίνουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το έργο της Ευρωπόλ και να εργαστούν στο πλαίσιο μιας πολυπολιτισμικής ομάδας. Η Ευρωπόλ προσφέρει κάθε χρόνο μερικές θέσεις πρακτικής άσκησης χάρη στις οποίες τα ενδιαφερόμενα άτομα έχουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα σχετικά με τις δραστηριότητες του οργανισμού και να προσφέρουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους συμβάλλοντας στο έργο του.


Ποιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση: Υπήκοοι κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει ή πραγματοποιούν πανεπιστημιακές σπουδές ή επαγγελματική κατάρτιση στο πεδίο καθηκόντων της Ευρωπόλ, και διαθέτουν πολύ καλή γνώση τουλάχιστον δύο γλωσσών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (μία εκ των οποίων πρέπει να είναι τα αγγλικά). 

Ευρωπόλ: Οργανισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης αρμόδιος για την επιβολή του νόμου

Τόπος/οι:: The Hague (The Netherlands)

Όργανο/οργανισμός: Οργανισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης αρμόδιος για την επιβολή του νόμου (Ευρωπόλ)

Είδος σύμβασης: Ασκούμενος

Διάρκεια: 3-6 μήνες

Αμειβόμενη θέση: Ναι. Περίπου 790 ευρώ τον μήνα

Ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων: Σε εξέλιξη

Περισσότερες πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων εδώ.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr