Πέντε υποτροφίες σε φοιτητές για πρακτική άσκηση στο εξωτερικό από την Αθηναική Ζυθοποιία και AIESEC

Πέντε υποτροφίες σε φοιτητές για πρακτική άσκηση στο εξωτερικό από την Αθηναική Ζυθοποιία και AIESEC

Πρακτική Άσκηση: Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία σε συνεργασία με την AIESEC Ελλάδας δίνει την ευκαιρία σε 5 νέους να κερδίσουν υποτροφίες συμμετοχής στο πρόγραμμα Global Entrepreneur και να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία για 8 εβδομάδες σε μια Startup του εξωτερικού με στόχο τη δημιουργία της δική τους Startup στην Ελλάδα!

Απευθύνεται σε νέους 20-30, τελειόφοιτους ή απόφοιτους πανεπιστημίων σε αντικείμενα διοίκησης επιχειρήσεων, Marketing και IT οι οποίοι θα δουλέψουν κάνοντας την πρακτική τους σε μια από τις χώρες: Ρουμανία, Αίγυπτο και Ινδία στο διάστημα 1 Ιουνίου 2018 – 15 Ιουλίου 2018.


Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ, ενώ αιτήσεις μπορούν να γίνουν εδώ έως τις 11 Μαΐου.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr