Πρακτική Άσκηση στην Νέα Υόρκη με μισθό ύψους $32,000 (ΑΙΤΗΣΕΙΣ)

Πρακτική Άσκηση στην Νέα Υόρκη με μισθό ύψους $32,000 (ΑΙΤΗΣΕΙΣ)

Πρακτική Άσκηση: Ξεκίνησε επίσημα η διαδικασία των αιτήσεων για το Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης (MoMA).

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) είναι αποκλειστικός υποστηρικτής του προγράμματος, το οποίο δίνει τη δυνατότητα σε 4 νεαρούς επαγγελματίες ή φοιτητές από την Ελλάδα να συμμετάσχουν στο ετήσιο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης στο MoMA (Museum of Modern Art).


Οι θέσεις είναι διαθέσιμες στα παρακάτω τμήματα του Μουσείου. Για να δείτε τα τμήματα πατήστε εδώ

Η διαδικασία των αιτήσεων θα ολοκληρωθεί στις 8 Ιουνίου, 2018.

Το Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης για νέους από την Ελλάδα θεσπίστηκε το 2013, ως μέρος της πρωτοβουλίας του ΙΣΝ για την Επανεκκίνηση και Ενίσχυση των Νέων, συνολικού ύψους €100 εκατομμυρίων, η οποία έχει ως στόχο τη δημιουργία ευκαιριών για τη νέα γενιά της χώρας, που έχει πληγεί έντονα από την ανεργία. Έκτοτε, 9 ασκούμενοι έχουν συμμετάσχει στο πρόγραμμα, μαθητεύοντας σε διάφορα τμήματα του μουσείου, όπως το Τμήμα Εκπαίδευσης, Κινηματογράφου, και Έρευνας και Ανάπτυξης, μεταξύ άλλων.

Το ΙΣΝ δεν εμπλέκεται στη διαδικασία αξιολόγησης και επιλογής των υποψηφίων, για την οποία αποκλειστικά αρμόδιο και υπεύθυνο είναι το MoMA.

Για αιτήσεις και περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr