Μετεγγραφές Φοιτητών: Οι Αντιστοιχίες των Τμημάτων ΑΕΙ για το 2017-2018

Μετεγγραφές Φοιτητών: Οι Αντιστοιχίες των Τμημάτων ΑΕΙ για το 2017-2018

Μετεγγραφές Φοιτητών 2017-2018: Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, το Μεγαλύτερο Φοιτητικό Portal στην Ελλάδα ενημερώνουν τους φοιτητές και τους υποψήφιους φοιτητές ότι εκδόθηκε η υπουργική απόφαση με τις αντιστοιχίες των τμημάτων, Εισαγωγικών Κατευθύνσεων και Προγραμμάτων Σπουδών των Πανεπιστημίων - ΤΕΙ (ΑΕΙ) και των Ανώτατων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών, για τις Μετεγγραφές Φοιτητών του ακαδημαϊκού έτους 2017-2018.

Επίσης προς ενημέρωση των υποψηφίων φοιτητών που δύνανται να Αιτηθούν Μετεγγραφή το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, σας ενημερώνουν πως: 


Οι αντιστοιχίες που σας παρουσιάζουμε θα βοηθήσουν και τους δικαιούχους μελλοντικούς Πρωτοετείς Φοιτητές 2017-2018 μετεγγραφής, να επιλέξουν σωστότερα τα τμήματα τους στα μηχανογραφικά δελτία τους. Ουσιαστικά οι αντιστοιχίες δηλώνουν σε ποια τμήματα μπορούν να μεταγραφούν. Την ενημερωτική σελίδα των υποψηφίων φοιτητών 2017-2018 μπορείτε να την δείτε εδώ.

Αναλυτικότερα παρακάτω παρουσιάζονται τα αντίστοιχα τμήματα Πανεπιστημίων - ΤΕΙ (ΑΕΙ) και των Ανώτατων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών, από τα οποία δηλαδή είναι δυνατή μετεγγραφή εφόσον κάποιος εισαχθεί εκεί. 

Δείτε τις Αντιστοιχίες των Τμημάτων ΕΔΩ

  • Για να εκτυπώσετε τις Αντιστοιχίες πατήστε εδώ.

SOS για Μετεγγραφή: Την ενημερωτική σελίδα για να μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα που αφορούν τις Μετεγγραφές των Φοιτητών μπορείτε να την δείτε εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr