Φοιτητικά Συγγράμματα ''Εύδοξος'': Κάνε την δήλωση σου γιατί δε θα προλάβεις!

Κάνε την δήλωση σου γιατί δε θα προλάβεις!

Οι δηλώσεις των συγγραμμάτων από τους φοιτητές για το εαρινό εξάμηνο, έχει ήδη ξεκινήσει και πλέον οι φοιτητές μπορούν να παραλαμβάνουν τα φοιτητικά συγγράμματα τους μέχρι την Παρασκευή 15 Μαΐου 2015.

Διαβάστε ακόμη: Το mail που έστειλε ο ''Eudoxus'' σε όλους τους φοιτητές για το εαρινό εξάμηνο 2014/15


Το υπουργείο Παιδείας με έγγραφο προς τα Πανεπιστήμια τα ΤΕΙ και τους εκδότες επισημαίνει τα εξής:

  • Εφόσον η Γραμματεία του Τμήματος έχει ορίσει μεταγενέστερη ημερομηνία έναρξης ή προγενέστερη ημερομηνία λήξης δηλώσεων συγγραμμάτων, θα ισχύσει η μεταγενέστερη ή προγενέστερη ημερομηνία, αντίστοιχα.
  • Οι εκδότες θα πρέπει να προβούν σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες ώστε να εξασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή της διανομής των διδακτικών βιβλίων, μεριμνώντας για την άμεση αποστολή αποθεμάτων στα σημεία διανομής και τον ορισμό της ορθής διαθεσιμότητας μέσω της εφαρμογής εκδοτών του πληροφοριακού συστήματος «Εύδοξος».
  • Η μη διανομή συγγραμμάτων εκτός από προβλήματα τα οποία θα προκαλέσει στην εκπαιδευτική διαδικασία, ενδέχεται να οδηγήσει και στην επιβολή κυρώσεων προς τους εκδότες από το υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, με μερική ή ολική διαγραφή τίτλων ανά περίπτωση, αφού συνιστά παραβίαση των όρων σύμβασης με την υπηρεσία «Εύδοξος».
  •  Οι βιβλιοθήκες των Α.Ε.Ι. μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις προμήθειας διδακτικών συγγραμμάτων μέσω του συστήματος «ΕΥΔΟΞΟΣ» έως και την Πέμπτη 30 Απριλίου 2015 ενώ η παράδοση των παραγγελθέντων συγγραμμάτων από τους εκδοτικούς οίκους θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 15 Μαΐου 2015.

Αν είσαι Φοιτητής Πανεπιστημίου ή ΤΕΙ και θέλεις να ενημερώνεσαι άμεσα για τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ νέα που σε αφορούν ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr