Σχετικά με την επιστροφή διδακτικών συγγραμμάτων "Ευδόξου"

Σχετικά με την επιστροφή διδακτικών συγγραμμάτων "Ευδόξου"

Φοιτητικά Συγγράμματα: Ενημερώνονται οι φοιτητές ότι λόγω των έκτακτων μέτρων για την αποφυγή διασποράς του ιού COVID-19 η επιστροφή των συγγραμμάτων που παραλήφθηκαν παράτυπα από τους φοιτητές θα είναι εφικτή σε οποιαδήποτε από τις Ακαδημαϊκές Βιβλιοθήκες του Ιδρύματός σας μετά την επαναφορά της εκπαιδευτικής λειτουργίας (όπως προβλέπεται στο ΦΕΚ 783/10-03-2020) κι αφού επιβεβαιώσουν ότι το Ίδρυμά σας λειτουργεί κανονικά.

Τέλος, τονίζεται ότι μετά την λήξη των έκτακτων μέτρων θα πρέπει να φροντίσουν για την επιστροφή των συγγραμμάτων σύμφωνα με την ισχύουσα διαδικασία.


Βάσει της ανωτέρω ενημέρωσης, οι δηλώσεις συγγραμμάτων για το εαρινό εξάμηνο 2019-2020 μπορούσαν να γίνουν χωρίς να προηγηθεί η επιστροφή των συγγραμμάτων που παράτυπα έχει λάβει κάθε φοιτητής/φοιτήτρια. Τα συγγράμματα αυτά παραμένουν χρεωμένα, και κάθε φοιτητής/φοιτήτρια θα πρέπει να μεριμνήσει για την επιστροφή τους το συντομότερο μετά την επαναλειτουργία για το κοινό του Σπουδαστηρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Φοιτητικά Νέα» αναμένεται να δοθεί κι άλλη παράταση αναστολής της λειτουργίας των βιβλιοθηκών.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr