Εύδοξος: Παράταση δηλώσεων και διανομής, διδακτικών συγγραμμάτων εαρινού εξαμήνου 2018

Σημαντική ενημέρωση υπηρεσίας «ΕΥΔΟΞΟΣ» στους φοιτητές Πανεπιστημίων και ΤΕΙ

Eudoxus/ΕύδοξοςΠαράταση δηλώσεων και διανομής, διδακτικών συγγραμμάτων εαρινού εξαμήνου ακαδημαϊκού έτους 2017-2018.

Η γενική διεύθυνση Ανώτατης Εκπαίδευσης, δ/νση οργανωτικής και ακαδημαϊκής ανάπτυξης, τμήμα Δ' φοιτητικών θεμάτων και υποτροφιών του Υπουργείου Παιδείας, ενημερώνει το κοινό με το υπ’ αριθ. 42498/Ζ1/14-03-2018 εγγράφο, ότι παρατείνεται η προθεσμία δηλώσεων διδακτικών βιβλίων από τους φοιτητές για το τρέχον εαρινό εξάμηνο έως και την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018.


Επίσης, ως νέα καταληκτική ημερομηνία για τη διανομή των συγγραμμάτων στους φοιτητές ορίζεται η Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018. Οι ανωτέρω προθεσμίες ισχύουν και για την δήλωση-διανομή συγγραμμάτων στις βιβλιοθήκες.

Διαβάστε ακόμη: Φορολογική Δήλωση 2018 - Τι ισχύει για την φοιτητική κατοικία!

Υπενθυμίζεται η υποχρέωση των εκδοτών, η οποία απορρέει από τη σύμβαση που έχουν συνάψει ηλεκτρονικά με το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων κατά την εγγραφή τους στο πληροφοριακό σύστημα «ΕΥΔΟΞΟΣ» και τις διατάξεις της υπ’ αριθ. Φ.1/76244/Β3/30-6-10 (ΦΕΚ Β΄957) Υπουργικής απόφασης, για την αποστολή και διατήρηση επαρκούς αποθέματος αντιτύπων στα σημεία διανομής προκειμένου να ολοκληρωθεί ομαλά η διανομή των διδακτικών βιβλίων στους φοιτητές κατά το τρέχον εξάμηνο σπουδών.

  • Για να δείτε το ΕΓΓΡΑΦΟ του Υπουργείου Παιδείας πατήστε ΕΔΩ.

Διαβάστε ακόμη: Όλες οι ανοιχτές προκηρύξεις υποτροφιών

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Συχνές Ερωτήσεις

Μείνετε συντονισμένοι στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, το Μεγαλύτερο Φοιτητικό Portal της χώρας για την καθημερινή σας φοιτητική ενημέρωση!

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr