Ιστορίες Επιτυχίας ΙΚΥ, Γεωργία Σγουρού, Μεταπτυχιακή Υπότροφος, Erasmus+, Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών Ιστορίες Επιτυχίας ΙΚΥ: Γεωργία Σγουρού, Μεταπτυχιακή Υπότροφος

Ιστορίες Επιτυχίας ΙΚΥ: Γεωργία Σγουρού, Μεταπτυχιακή Υπότροφος

Αναμφισβήτητα, αποτελεί ευχάριστη είδηση η επιτυχία της φοιτήτριας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Δυτικής Μακεδονίας Σγούρου Γεωργίας, η οποία, τον Ιούνιο του 2015, έγινε αποδεκτή κατόπιν αξιολόγησης από το αρχαιότερο Πανεπιστήμιο της Ευρώπης Alma Mater Studiorum Universita Di Bologna της Ιταλίας για μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Η εν λόγω φοιτήτρια κατέλαβε την τρίτη θέση ανάμεσα σε όλους τους υποψηφίους από το εξωτερικό και πραγματοποιεί τις μεταπτυχιακές της σπουδές με ακαδημαϊκή  υποτροφία του Ιδρύματος υποδοχής.


Η Γεωργία ήταν φοιτήτρια στο τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας. Πραγματοποίησε μέρος των σπουδών της, μέσω του προγράμματος Erasmus+, στο Πανεπιστήμιο Alma Mater Studiorum Universita Di Bologna της Ιταλίας και ολοκλήρωσε την εξάμηνη πρακτική της άσκηση στο γραφείο Διεθνών Ακαδημαϊκών Σχέσεων του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Η αποφασιστικότητά της, το ήθος της και η εντυπωσιακή πορεία της, ας αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους φοιτητές!

Εμπειρίες Erasmus+ - Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr