Εμπειρίες Erasmus, Αλεξάνδρα Μανούρα, Προπτυχιακή,  Μεταπτυχιακή, Υπότροφος, ΙΚΥ Εμπειρίες Erasmus: Αλεξάνδρα Μανούρα, Προπτυχιακή και Μεταπτυχιακή Υπότροφος ΙΚΥ

Εμπειρίες Erasmus: Αλεξάνδρα Μανούρα, Προπτυχιακή και Μεταπτυχιακή Υπότροφος ΙΚΥ

Ονομάζομαι Μανούρα Αλεξάνδρα και υπήρξα με μεγάλη χαρά και τιμή υπότροφος του ΙΚΥ, τόσο στις προπτυχιακές, όσο και στις μεταπτυχιακές σπουδές μου. Η γνωριμία μου με το ΙΚΥ ξεκίνησε το 2008 όντας φοιτήτρια του Τμήματος Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου μου χορηγήθηκε υποτροφία για την επίδοση μου κατά τα ακαδημαϊκά έτη 2007-2008 και 2009-2010 αντίστοιχα, ενώ μου δόθηκε βραβείο για την επίδοση μου με την ολοκλήρωση του προπτυχιακού κύκλου σπουδών μου ως πρωτεύσασα της σχολής για το έτος 2011.

Ωστόσο, η σχέση μου με το ΙΚΥ δεν σταμάτησε στο προπτυχιακό επίπεδο. Αποφασίζοντας να προχωρήσω στην πραγματοποίηση σπουδών σε μεταπτυχιακό επίπεδο, ανακηρύχθηκα υπότροφος του ΙΚΥ,μέσω συγχρηματοδοτούμενης πράξης του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση", (2012) για την ολοκλήρωση του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στην "Ειδική Αγωγή" του Τμήματος Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία, του Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου αποφοίτησα με "Άριστα".


Σήμερα, συνεχίζω τις σπουδές σε προπτυχιακό ξανά επίπεδο, για την απόκτηση ενός τρίτου πτυχίου, στο Παιδαγωγικό Τμήμα Ειδικής Αγωγής, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, όπου κατάφερα επιτυχώς να εισέλθω μέσω κατατακτήριων εξετάσεων, με στόχο να εξειδικευτώ ακόμη περισσότερο στον κλάδο της Ειδικής και Ενταξιακής Εκπαίδευσης.

Το ΙΚΥ αποτέλεσε για μένα ένα μεγάλο σταθμό στη ζωή μου και είμαι ευγνώμων για την πολύτιμη και ανεκτίμητη υποστήριξή του όλα αυτά τα χρόνια. Εύχομαι να συνεχίσει το αξιόλογο έργο του στηρίζοντας τους φοιτητές και τους επιστήμονες που αδιάκοπα και με σκληρή δουλειά προσπαθούν να πετύχουν υψηλούς στόχους γύρω από την εκπαίδευση.

Σ' ευχαριστώ ΙΚΥ για ακόμη μία φορά που πίστεψες σε μένα!

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr