Erasmus+ Days 2019: «Είσαι στην καρδιά της Ευρώπης!»

ΙΚΥ: Γιορτή Erasmus Days 2019 - Eίσαι στην καρδιά της Ευρώπης

Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών/ Εθνική Μονάδα του προγράμματος Erasmus+ για τους τομείς της Εκπαίδευσης και της Κατάρτισης, στο πλαίσιο του πανευρωπαϊκού εορτασμού των ημερών Erasmus+, διοργανώνει στις 11 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 10:00 π.μ.- 14:30 μ.μ. εκδήλωση στην Αθήνα, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος με τίτλο:

«Γιορτή Erasmus Days 2019 - Eίσαι στην καρδιά της Ευρώπης!»


σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού, Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Creative Europe. Αντίστοιχα, προγραμματίζονται εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια του τριημέρου 10-12 Οκτωβρίου 2019 σε όλη την Ευρώπη, που έχουν ως στόχο την προβολή των αποτελεσμάτων του προγράμματος Erasmus+.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί η συμβολή των δραστηριοτήτων Jean Monnet στη δημιουργία μιας κοινής ευρωπαϊκής ταυτότητας. Στη συνέχεια, δικαιούχοι του Προγράμματος Erasmus+ (μαθητές, εκπαιδευτικοί, φοιτητές) θα μιλήσουν βιωματικά την εμπειρία που αποκόμισαν, με γνώμονα την ανάδειξη των κοινών ευρωπαϊκών αξιών και την ενίσχυση της έννοιας του Ευρωπαίου Πολίτη. Οι συμμετέχοντες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ανοικτή συζήτηση γύρω από τις ανωτέρω θεματικές.

Οι εγγραφές για την εκδήλωση όπως αναφέρει το ΙΚΥ έχουν κλείσει. Επισυνάπτεται το πρόγραμμα.

Θέλεις να μείνεις ενημερωμένος/η για όλα τα νέα και συμβουλές που αφορούν το Erasmus+ (ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ).

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr