"Εμπόριο" Φοιτητικών Εργασιών και Πτυχιακών στα Πανεπιστήμια & ΤΕΙ - Οι ΤΙΜΕΣ;

"Εμπόριο" Εργασιών και Πτυχιακών από 30€ έως 500€ στους φοιτητές Πανεπιστημίων και ΤΕΙ

Φοιτητικές Εργασίες: Η πρόσφατη αποκάλυψη, για τους 106 φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών που παρέδωσαν την ίδια εργασία επανέφερε μεν το ζήτημα στην επικαιρότητα, αλλά πρόκειται για διαχρονικό φαινόμενο. Ο «εγκέφαλος» είναι φοιτητής του ιδρύματος, ο οποίος συνεργάζεται με φροντιστήριο της πόλης, το οποίο εκπονεί πανεπιστημιακές εργασίες.

Τα δίκτυα παροχής πληρωμένων εργασιών σε φοιτητές δεν είναι κάτι καινούριο. Αν όμως παλιότερα η πληροφορία αυτή κυκλοφορούσε «στόμα με στόμα», πλέον γίνεται ανοιχτά στο διαδίκτυο, όπως θα δείτε μέσα από τις παρακάτω εικόνες. 


Φοιτητικές παρατάξεις, μεμονωμένοι φοιτητές αλλά και φροντιστήρια συνθέτουν αυτά τα δίκτυα των πληρωμένων φοιτητικών εργασιών και πτυχιακών, διαφημίζοντας τις υπηρεσίες τους με προσεκτικές και γενικόλογες διατυπώσεις, στο διαδίκτυο, περί βοήθειας σε πτυχιακές και άλλες εργασίες.

Μέσα από μια γρήγορη έρευνα που έκαναν τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, εντόπισαν αμέτρητες αναρτήσεις στο Facebook και συγκεκριμένα σε Grοups Πανεπιστημίων και ΤΕΙ όπου διαφημίζουν τις υπηρεσίες που παρέχουν. Τελευταίες δημοσιεύσεις που βρήκαμε σε Grοups ΑΕΙ είναι στο: Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ΤΕΙ Πελοποννήσου, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο, ΤΕΙ Αθήνας, Πανεπιστήμιο Αθηνών, ΤΕΙ Λάρισας, ΤΕΙ Ιωαννίνων και ΤΕΙ Πάτρας. (Σχετικές εικόνες μπορείς να δείτε παράτω).

Εντύπωση προκαλούν αυτά που αναφέρουν στις αναρτήσεις τους στο Facebook. Συγκεκριμένα μερικές αναρτήσεις σε Grοups αναφέρουν:

Στο Πανεπιστήμιο Αθηνών:

«Αναλαμβάνω υπεύθυνα να σας βοηθήσω στις εργασίες σας. Επιτυχία με όνομα! Και μόνο ότι ποστάρω το αληθινό μου προφίλ λέει πολλά!»

Στο ΤΕΙ Πάτρας:

Υποστήριξη σε φοιτητικές εργασίες πτυχιακές μεταφράσεις δακτυλογραφήσεις. Για πληροφορίες στείλτε μας ινμποχ.

Στο Πανεπιστήμιο Πειραιά:

Αναλαμβάνουμε φοιτητικές εργασίες και πτυχιακές, έχοντας εμπειρία και γνώσεις με άριστα αποτελέσματα.Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μας μήνυμα.

Στο Ελληνικό Ανοικτό Πανείστήμιο:

Η υποστήριξη του φοιτητή κατά την συγγραφή των εργασιών του, είναι μία από τις κυριότερες δραστηριότητες μας. Σκοπός μας είναι η υποστήριξη του φοιτητή ώστε να ξεπεράσει με τον καλύτερο τρόπο οποιαδήποτε δυσκολία και αν αντιμετωπίσει κατά την συγγραφή της εργασίας του. Στόχος μας είναι η γρήγορη εξυπηρέτηση του, προσφέροντας υψηλό επίπεδο και ποιότητα, ρίχνοντας στο ελάχιστο δυνατό το κόστος. Αναλαμβάνουμε την υποστήριξη όλων των εργασιών για πανεπιστήμια τόσο της Ελλάδος, όσο και για πανεπιστήμια του εξωτερικού. Το ολοκληρωμένο δίκτυο συνεργατών μας, καλύπτει τεράστιο εύρος γνωστικών αντικειμένων, επιφέροντας άριστα αποτελέσματα. Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένη υποστήριξη σε εργασίεςεξαμήνου, εργασίες ΕΑΠ, ΑΚΠΥ, πτυχιακές και διπλωματικές εργασίες, στατιστικές αναλύσεις και παρουσιάσεις.

Σε τμήματα του ΑΠΘ:

Αν χρειάζεστε βοήθεια με φοιτητικές εργασίες σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο απευθυνθείτε σε εμάς. Η ομάδα μας, αποτελείται από άτομα με εμπειρία στην σχεδίαση, συγγραφή και διόρθωση εργασιών. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε το θέμα της εργασίας σας και να τη σχεδιάσουμε μαζί χωρίς καμία χρέωση.

Αναλαμβάνουμε την υποστήριξή σας στην εκπόνηση εργασιών εξαμήνου για όλα τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών από Τμήματα Πανεπιστημίων και ΤΕΙ και κολλέγια σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια Απορεί

Έκανα αναζήτηση στο Ίντερνετ σχετικά με τις εταιρίες που εκπονούν φοιτητικές εργασίες, πτυχιακές, ακόμη και διδακτορικά, και βρήκα αρκετές! Κι απορώ εγώ η αφελής: πώς είναι δυνατόν να προβάλλονται διαδικτυακά όταν ουσιαστικά το έργο τους είναι παράνομο, εκτός από ανήθικο; Κι επίσης θα έχω άδικο να νιώσω κορόιδο που διάθεσα αμέτρητες ώρες και κόπο για την εκπόνηση της δικής μου μεταπτυχιακής εργασίας;

Οι τιμές εργασιών και πτυχιακών

Το κόστος για μία έτοιμη εργασία όπως αναφέρει ο «Ελεύθερος Τύπος» ποικίλλει, ενώ γίνονται και παζάρια, με τις τιμές να κυμαίνονται από «φιλικές» μέχρι και το ύψος του βασικού μισθού, αναφέρει το δημοσίευμα.

Μία εργασία «μικρών» απαιτήσεων μπορεί να κοστίσει σε έναν φοιτητή 30-80 ευρώ. Αν πρόκειται για διπλωματική εργασία, οι «μη φιλικές» τιμές κυμαίνονται από 150 έως και 500 ευρώ.

φοιτητικές εργασίες-πτυχιακές εργασίες τιμή

Όχι ξανά αφίσες της ΔΑΠ στα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr