Κινητοποίηση φοιτητών στη Βουλή (ΒΙΝΤΕΟ)

Κινητοποίηση φοιτητών στη Βουλή 

Η κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε ενάντια στις αναδιαρθρώσεις που προωθεί η κυβέρνηση με το νομοσχέδιο για την Ανώτατη Εκπαίδευση, το οποίο συζητείται σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής.

«Το νομοσχέδιο για την Ενιαία Ανώτατη Εκπαίδευση είναι η εφαρμογή του 4ου μνημονίου στην Παιδεία, η συνέχεια της επίθεσης που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και η ΕΕ έχουν εξαπολύσει για να εξασφαλίσουν την ανάπτυξη των κερδών των μεγαλοεπιχειρηματιών». 


Τα παραπάνω τονίζει η Εκτελεστική Γραμματεία του «Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών» σε ανακοίνωσή της για το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας, καλώντας τους φοιτητές να διεκδικήσουν τις σπουδές που έχουν ανάγκη.

Φοιτητές συγκεντρώθηκαν σήμερα έξω από τη Βουλή, στην προσπάθειά τουςς να υψώσουν την φωνή τους, για τα δικαιώματά τους. 

Η παρουσία της αστυνομίας παρέμεινε διακριτική. Οι φοιτητές φώναξαν συνθήματα και έμειναν, μέχρι νωρίς το μεσημέρι, στο κέντρο της Αθήνας. 

Η κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε ενάντια στις αναδιαρθρώσεις που προωθεί η κυβέρνηση με το νομοσχέδιο για την Ανώτατη Εκπαίδευση, το οποίο συζητείται  σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής.

Δείτε βίντεο

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr