Δύο ΝΕΚΡΟΙ από τη συντριβή του ελικοπτέρου - Ένας φοιτητής επιζών (ΒΙΝΤΕΟ)

Δύο ΝΕΚΡΟΙ από τη συντριβή του ελικοπτέρου - Ένας φοιτητής επιζών

Σοκ προκάλεσε στην κοινή γνώμη η είδηση για τη συντριβή του ψεκαστικού ελικοπτέρου στο Σχοινιά το πρωί της Παρασκευής που είχε σαν αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους ο πιλότος του ελικοπτέρου κι ένας από τους επιβαίνοντες.

Το πιο ανατριχιαστικό μάλιστα από όλα είναι ότι ο φύλακας του Ολυμπιακού Κωπηλατοδρομίου που έχασε τη ζωή του στο τραγικό αυτό δυστύχημα κατέγραψε με την κάμερα του κινητού του και μετέδωσε live την στιγμή της συντριβής.


Νεκροί λοιπόν είναι ο πιλότος Δ. Π., ο οποίος ήταν και ο ιδιοκτήτης της εταιρείας ελικοπτέρων που πραγματοποιούσε τους ψεκασμούς στην περιοχή. Μάλιστα ήταν συνταξιούχος της αεροπορίας, αρκετά έμπειρος χειριστής και πολύ καλός γνώστης της περιοχής, όπου συνέβη η τραγωδία.

Ο δεύτερος νεκρός είναι ο Χ. Β. ο οποίος ήταν φύλακας στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο και πατέρας ενός παιδιού.

Ένας φοιτητής επιζών

Εκτός κινδύνου φαίνεται να βρίσκεται ο φοιτητής που επέβαινε στο μοιραίο ελικόπτερο που κατέπεσε το πρωί της Παρασκευής στο Σχοινιά στοιχίζοντας τη ζωή του 55χρονου πιλότου και ενός φύλακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, ο νεαρός φοιτητής νοσηλεύεται στη θωρακοχειρουργική πτέρυγα του ΚΑΤ με κάκωση θώρακα, θλάση πνευμόνων και κατάγματα πλευρών.

Υπενθυμίζεται ότι η Πυροσβεστική Υπηρεσία ειδοποιήθηκε για την πτώση του ελικοπτέρου στις 9:48 το πρωί της Παρασκευής (23/06). Επί τόπου έσπευσαν 27 πυροσβέστες με 9 οχήματα καθώς και ελικόπτερο του Ναυτικού, οι οποίοι συμμετείχαν στη δύσκολη επιχείρηση λόγω του βαλτώδους σημείου.

Ο ένας από τους επιβαίνοντες απεγκλωβίστηκε από κατοίκους της περιοχής, ενώ μετά από λίγο απεγκλωβίστηκαν και οι άλλοι δύο χωρίς τις αισθήσεις τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr