ΑΘΗΝΑ: Λήξη συναγερμού στο μετρό - Τι αναφέρει Φοιτήτρια!

ΜΕΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ: Λήξη συναγερμού στο μετρό - Τι αναφέρει Φοιτήτρια!

Λήξη συναγερμού έδωσε η αστυνομία στο μετρό Νέος Κόσμος και Αγιος Ιωάννης, μετά από εισβολή άντρα στο τουνελ του μετρό. Πιο αναλυτικά, όλα έγιναν λίγο πριν τις 11 τη νύχτα, με όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ένα άτομο διαταραγμένο ψυχολογικά να πηδάει από την αποβάθρα του μετρό στον σταθμό του Νέου Κόσμου. 

Ο άνδρας περπάτησε μέχρι το τούνελ, έκατσε κάτω και αμέσως ο σταθμάρχης προσπάθησε να τον απομακρύνει, με τον άνδρα να του απαντά πως δεν προτίθετο να φύγει.


Η κυκλοφορία από τον σταθμό του Νέου Κόσμου προς αυτόν του Αγίου Ιωάννη διακόπηκε για περισσότερη από μισή ώρα, ωστόσο με την παρέμβαση της αστυνομίας που κλήθηκε στο σημείο, το άτομο απομακρύνθηκε και το επεισόδιο έληξε.

Φοιτήτρια που βρισκόταν στο σημείο έκανε τις εξής δηλώσεις στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr:

«Σήμερα, λίγο πριν τις 11 σταμάτησε ο συρμός που βρισκομουν στο μετρό και πιο συγκεκριμένα στον σταθμό του Νέου Κόσμου για κανένα 10λεπτο. Λίγο αργότερα μάθαμε ότι κάποιος που είχε στην κατοχή του μάλλον μαχαίρι (οι απόψεις διίστανται και κάνουν λόγο και για εκρηκτική ύλη) απαιτούσε τη διακοπή της κίνησης των συρμών στην κόκκινη γραμμή και απειλούσε (δεν ξέρω πως).

Τον είδα με τα ίδια μου τα μάτια να έρχεται προς τον σταθμό του Νέου Κόσμου από την σήραγγα που οδηγεί προς τον Άγιο Ιωάννη. Εγώ μόλις τον είδα έφυγα κατευθείαν».

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr