Παρουσιάζεται τεχνικό πρόβλημα στην εφαρμογή για το Φοιτητικό Επίδομα ΙΚΥ

Παρουσιάζεται τεχνικό πρόβλημα στην εφαρμογή για το Φοιτητικό Επίδομα ΙΚΥ

Οι Φοιτητές κατά την διάρκεια υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης υποτροφίας στην εφαρμογή www.iky-ypotrofies.it.minedu.gov.gr για το «Πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης επιμελών φοιτητών/τριων που ανήκουν σε Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες» αντιμετωπίζουν πρόβλημα.

Μετά από εκατοντάδες μηνύματα που έχουν λάβει τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, ενημερώνουμε τους φοιτητές ότι:


Μετά από επικοινωνία που είχαμε νωρίτερα με το τμήμα Μηχανογράφησης του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ), μας διαβεβαίωσαν πως όντως υπάρχει "τεχνικό πρόβλημα". Συγκεκριμένα, το πρόβλημα εμφανίζεται κατά την διάρκεια υποβολής του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) καθώς μετά την υποβολή του σωστού αριθμού στο σύστημα, το σύστημα το θεωρεί λανθασμένο.

Το Τμήμα Μηχανογράφησης του ΙΚΥ σε συνεργασία με το αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου Παιδείας, όπου φιλοξενείται η εφαρμογή βρίσκονται σε συνεχή συνεννόηση για να επιλυθεί το πρόβλημα.

Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr ενημερώνουν τους φοιτητές ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας και μόλις επιλυθεί το πρόβλημα θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αναφορικά με το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τον ΑΜΚΑ, το ΙΚΥ ενημερώνει τους φοιτητές ότι έχει επιλυθεί. Παρακαλούμε δοκιμάστε εκ νέου να υποβάλετε την αίτηση. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το μηνιαίο Φοιτητικό Επίδομα/Υποτροφία ΙΚΥ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr