Φοιτητής πληρώνει, 500 δολάρια ενοίκιο  ξύλινο κουτί, Φοιτητής  Φοιτητής πληρώνει 500 δολάρια τον μήνα ενοίκιο για να ζει σε ξύλινο κουτί! [ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ]

Φοιτητής πληρώνει 500 δολάρια τον μήνα ενοίκιο για να ζει σε ξύλινο κουτί!

Ένας 25χρονος φοιτητής στο Σαν Φρανσίσκο δυσκολεύεται να αντέξει οικονομικά τις υψηλές τιμές των διαμερισμάτων οπότε σκέφτηκε να μείνει σε ένα… κουτί! Ο Peter Berkowitz έφτιαξε ένα κουτί που του στοιχίζει 500 δολάρια το μήνα! Εκείνος αρχικά είχε προγραμματίσει να μοιράζεται ένα διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων με έναν φίλο στην πόλη, αλλά αργότερα συνειδητοποίησαν ότι δεν θα το άντεχαν οικονομικά. “Ήμουν πολύ αισιόδοξος αρχικά ότι θα μπορούσαμε να βρούμε ένα μέρος που δεν θα μας κόστιζε μια περιουσία», είπε στο Business Insider.

«Δεν άργησα, όμως, να συνειδητοποιήσω ότι αυτό δεν ήταν εφικτό», συμπλήρωσε! Σκέφτηκαν τότε αρκετά και τους ήρθε στο μυαλό η ιδέα του ξενοδοχείου “κάψουλα” στην Ιαπωνία. Έτσι δημιούργησε ένα ξύλινο κουτί που το τοποθέτησε σε ένα διαμέρισμα όπου μένουν δύο φίλοι του και τους δίνει το ποσό των 500 δολαρίων, ενώ μπορεί να έχει πρόσβαση στο μπάνιο αλλά και στην κουζίνα. «Μπορεί να είναι λίγο στενός ο χώρος αλλά γλιτώνω πολλά χρήματα. Οι φίλοι μου πληρώνουν από 1.000 δολάρια έκαστος για το διαμέρισμα και εγώ τα μισά», εξηγεί εκείνος.


Δείτε το βίντεο:

Περισσότερα νέα για την Φοιτητική Ζωή στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr