Φοιτήτρια, αγόρασε γεύμα σε άστεγο, ανταπέδωσε, ανατριχιαστικό μήνυμα, ΕΙΚΟΝΑ Φοιτήτρια αγόρασε γεύμα σε άστεγο - Της το ανταπέδωσε με ένα ανατριχιαστικό μήνυμα [ΕΙΚΟΝΑ]

Αγόρασε σε έναν Άστεγο ένα Γεύμα - Εκείνος της δίνει ένα Σημείωμα με ένα Μυστικό που θα της Αλλάξει όλη τη Ζωή της

Η φοιτήτρια Κέισι Φίσερ είχε ένα τυπικό πρωινό. Σταμάτησε σε μια καφετέρια για να πάρει ένα καφέ, όταν είδε ένα άστεγο να κάθεται κοντά στο δρόμο. Η Φίσερ παρατήρησε ότι μάζευε νομίσματα από κάτω. Νιώθοντας άσχημα γι” αυτόν, αποφάσισε να του αγοράσει ένα πρωινό και να τον γνωρίσει καλύτερα.

Ο άντρας που το όνομα του είναι Κρις, ανοίχτηκε στη Φίσερ:


“Μου είπε ότι συνήθως οι άνθρωποι είναι πολύ κακοί προς αυτόν επειδή είναι άστεγος, πως τα ναρκωτικά τον έκαναν να μισήσει τον εαυτό του, έχασε τη μητέρα του από καρκίνο, ποτέ δε γνώρισε τον πατέρα του και απλά θέλει να γίνει κάποιος που θα περηφανευόταν η μητέρα του. ”

Η Φίσερ πέρασε το πρωινό της μιλώντας με τον Κρις, και πριν φύγει της έδωσε ένα τσαλακωμένο χαρτάκι που έγραφε:

Ήθελα να αυτοκτονήσω σήμερα, αλλά χάρη σε σένα δε το έκανα. Σε ευχαριστώ, όμορφο άτομο.

Η Κέισι δημοσίευσε το σημείωμα στη σελίδα της στο Facebook, που γρήγορα απέκτησε χιλιάδες like και μοιράστηκε πάνω από 70.000 φορές.

Όσο μικρή και αν ήταν η πράξη της είχε μεγάλο αντίκτυπο στη ζωή του άστεγου άντρα. Μακάρι όλοι να ακολουθούσαμε το παράδειγμά της για να προσφέρουμε λίγη παρηγοριά και βοήθεια σε ανθρώπους που τα χρειάζονται. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr