Σεμινάριο για να βελτιώσουν οι φοιτητές και οι άνεργοι τον τρόπο που επικοινωνούν

Σεμινάριο για να βελτιώσουν οι φοιτητές και οι άνεργοι τον τρόπο που επικοινωνούν

Σε φοιτητές, σπουδαστές και ανέργους με γνώσεις Αγγλικών τουλάχιστον επιπέδου Lower απευθύνεται το κάλεσμα της Samsung Electronics Ελλάς και του Βρετανικού Συμβουλίου για δωρεάν συμμετοχή σε δίωρο σεμινάριο στο INNOVATHENS για να βελτιώσουν τον τρόπο που επικοινωνούν και αλληλεπιδρούν με το περιβάλλον τους.

Συγκεκριμένα, Samsung Electronics Ελλάς και British Council ανακοίνωσαν πως «Tο σεμινάριο με θέμα “Interpersonal Skills”, που εντάσσεται στον κύκλο σεμιναρίων “Presentation & Communication skills”, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2015 και ώρα 16:00 στο INNOVATHENS, τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων. Το σεμινάριο διοργανώνεται από τη Samsung Electronics Hellas σε συνεργασία με το British Council.


Στόχος του σεμιναρίου είναι να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες στη βελτίωση των διαπροσωπικών δεξιοτήτων, που σχετίζονται με τον τρόπο που επικοινωνούν και αλληλεπιδρούν με το περιβάλλον τους. Το εκπαιδευτικό σεμινάριο έχει συνολική διάρκεια δύο ωρών (16.00 – 18.00), πραγματοποιείται στα αγγλικά και απευθύνεται σε φοιτητές, σπουδαστές και ανέργους, με γνώσεις Αγγλικών Β2 level (επίπεδο Lower ή αντίστοιχο).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο ακόλουθο link www.samsung.com/gr/innovathens/. Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.»

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr