Το τέλειο φοιτητικό διάβασμα γίνεται πλέον στο Meeting Room By What's Up

Το τέλειο φοιτητικό διάβασμα στο Meeting Room By What's Up

Απέναντι από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών υπάρχει το Thinking (C)up, ένας καινούργιος χώρος, που έχει προσαρμοστεί στις ανάγκες της νεολαίας που κατακλύζει την περιοχή.

O χώρος συνδυάζει την ανάγκη για ψυχαγωγία αλλά και διάβασμα-εργασία. Έτσι, έχει χωριστεί σε playing spot και se reading spot. Όσον αφορά τους φοιτητές που θέλουν να κάνουν τις εργασίες τους υπάρχει το Meeting Room by What's Up. Το What's Up παρακολουθώντας τις ανάγκες των φοιτητών, αποφάσισε να φτιάξει μέσα στο Thinking (C)up έναν χώρο, όπου οι φοιτητές θα μπορούν να διαβάσουν, να κάνουν τις συναντήσεις τους αλλά και να κάνουν εργασίες.


Ο απόλυτος χώρος για το φοιτητικό διάβασμα, συναντήσεις και εργασίες!

Meeting Room By What's Up

Το νέο Meeting Room by What's Up λειτουργεί στο Thinking (C)up από τις 27/04/2015 ολοκαίνουργιο. Το What's up διαμόρφωσε το Μeetting Room, κάνοντάς το ένα χώρο κατάλληλο για συναντήσεις, εργασίες αλλά και διάβασμα.

Τι γίνεται εκεί μέσα ;

Meeting Room By What's Up

Στο νέο Meeting Room όλες οι λεπτομέρειες έχουν ληφθεί υπόψιν, ούτως ώστε ο χώρος να είναι απόλυτα χρήσιμος. Ο χώρος δημιουργήθηκε για να καλύψει πλήρως τις ανάγκες για συναντήσεις και εργασίες. Επιπλέον, στο Meeting Room by What's Up, θα έχουμε μια σειρά μικρών εκδηλώσεων- σεμιναρίων χρήσιμων για τους φοιτητές.

Γιες Άι Λάικ

Meeting Room By What's Up

Στόχος του νέου Μeeting Room είναι να αποτελεί πεδίο δράσης δημιουργικών ανθρώπων, ένα κομβικό σημείο στην καρδιά του Thinking (C)up. Είναι ένας φιλικός, άνετος χώρος εργασίας και μικρών εκδηλώσεων. Χώρος που ενδυναμώνει το ομαδικό και δημιουργικό πνεύμα. Είναι ένας χώρος που θα καλύψει στους φοιτητές βασικές ανάγκες της ακαδημαϊκής τους καθημερινότητας.

Thank youuuu!

Meeting Room By What's Up

Το What's Up ως μια εταιρεία που νοιάζεται για τον φοιτητή, συμβαδίζει με τις ανάγκες του φοιτητή και ενδιαφέρεται για την εξέλιξή του, δημιούργησε το μοναδικό αυτό δωμάτιο, ακριβώς απέναντι από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Μπορώ να πάω όποια ώρα θέλω;

To meeting room συνεχίζει με την ίδια φιλοσοφία. Δηλαδή, μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει τον χώρο, χωρίς να πληρώσει επιπλέον χρήματα για αυτό.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχει κλείσει το χώρο πιο πριν είτε τηλεφωνικά στο 210 8228390, είτε σε inbox στην σελίδα μας https://www.facebook.com/ThinkingCupAthens, ή μέσω της εφαρμογής στην σελίδα μας.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr