Φοιτητής Αρχιτεκτονικής μετατρέπει λεωφορείο σε σπίτι! [ΒΙΝΤΕΟ]

Μια διπλωματική εργασία, ένα παλιό σχολικό λεωφορείο και γύρω στα 4.500 ευρώ ήταν αρκετά ώστε ένας φοιτητής αρχιτεκτονικής να συνδυάσει σπουδές και διασκέδαση σε ένα!

Ο Hank Butitta, στα πλαίσια του μεταπτυχιακού του, έπρεπε να εκπονήσει την τελική διπλωματική του εργασία! Έτσι, αγόρασε ένα παλιό σχολικό λεωφορείο δίνοντας 2.200 ευρώ και μετά από τέσσερις μήνες, ακόμα 4.500 ευρώ, και αρκετή χειρωνακτική εργασία, ο Hank μαζί με τους καλύτερους του φίλους ήταν έτοιμοι να ξεκινήσουν το 8 χιλιάδων χιλιομέτρων ταξίδι τους κατά μήκος των Ηνωμένων Πολιτειών.


Το σχολικό λεωφορείο καίει 24 περίπου λίτρα βενζίνης ανά 100 χιλιόμετρα ενώ ο μακρύς διάδρομος του έχει 70 εκατοστά πλάτος, οριοθετώντας έτσι τις τέσσερις βασικές ζώνες του «σπιτιού»: To μπάνιο, η κουζίνα, το καθιστικό, και το υπνοδωμάτιο.

Οι χώροι μπορούν να διαμορφωθούν σε μία ποικιλία συνδυασμών, ανάλογα με την ανάγκη των κατοίκων.

Αν θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το ταξίδι των παιδιών μέσα από το hankboughtabus.com δίνοντας τους παράλληλα κάποια χρηματική δωρεά ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να επικοινωνήσετε και με το πλήρωμα του ιδιαίτερου αυτού σχολικού λεωφορείου!

  

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr