To πρωί φοιτητής...το βράδυ λυράρης -  Ο λόγος για τον Αντώνη Γαμπιεράκη

Μπορεί να κοιμάται ελάχιστα αλλά παλεύει να είναι σωστός και στις δυο του υποχρεώσεις. Και τις φοιτητικές αλλά και τις καλλιτεχνικές.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, είναι μόλις 20 χρονών, τους τελευταίους μήνες βρίσκεται στην πιο καλή φάση της καριέρας του. Ο Ματθαίος Γιαννούλης από την πρώτη στιγμή πίστεψε το ταλέντο του και τον έκανε το έτερο καλλιτεχνικό του ήμισυ,παντρεύοντας το νησιώτικο με το Κρητικό τραγούδι. Ο λόγος για τον Αντώνη Γαμπιεράκη σύμφωνα με το govastileto που καθημερινά δίνει την δική του μάχη...θέλοντας να είναι σωστός στις φοιτητικές του υποχρεώσεις. 

Γιατί σε αντίθεση με άλλους συναδέλφους του που άφησαν στην άκρη τις σπουδές τους, παρακολουθεί πιστά τα μαθήματα του στην σχολή του για να πάρει το πτυχίο του ως μηχανικός αμαξωμάτων. Παρά την κούραση του, τα βράδια μαζί με το Ματθαίο Γιαννούλη προκαλούν το αδιαχώρητο στις live εμφανίσεις τους σε όλη την Ελλάδα, έχοντας στις αποσκευές τους δυο ντουέτα σουξέ, το «Είτε τότε είτε τώρα» αλλά και το «Έχω να ρίξω γέλιο» και το πρωί με ελάχιστες ώρες ύπνου δίνει το παρών στην σχολή του.


Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr