ΑΕΝ Σύρου: Εξ αποστάσεως η εξεταστική Σεπτεμβρίου 2021

ΑΕΝ Σύρου: Εξ αποστάσεως η εξεταστική Σεπτεμβρίου 2021

Αναλυτικά όλα αναφέρονται στην ανακοίνωση (27/08/2021) της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) Σύρου προς τους φοιτητές της σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου:

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΝ ΣΥΡΟΥ


Έπειτα από χθεσινή απόφαση του Εκπαιδευτικού Συμβουλίου και σημερινή απόφαση του Συμβουλίου Α.Ε.Ν./Σύρου, η εξεταστική περίοδος Σεπτεμβρίου 2021, τόσο για επανεξεταζόμενα μαθήματα όσο και για πτυχιακές εργασίες, πρόκειται να ξεκινήσει την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021, αποκλειστικά με εξ αποστάσεως μεθόδους.

Κατόπιν αυτών, ανακοινώνονται προς όλους τους σπουδαστές/στριες της Α.Ε.Ν./Σύρου που έχουν οφειλόμενα μαθήματα ή πτυχιακές εργασίες προς εξέταση, τα ειδικά θέματα και οι προϋποθέσεις πραγματοποίησης της εξεταστικής περιόδου Σεπτεμβρίου 2021, με τη χρήση εξ αποστάσεως μεθόδων, σύμφωνα με την σχετική Απόφαση της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Ναυτικών του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής που εκδόθηκε την 05-02-2021, η οποία εξακολουθεί να ισχύει σύμφωνα με την υπ’ αρ. πρωτ. 2231.2-13/38528/2021/01-06-2021 νεότερη Απόφαση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Καλούνται οι υπόχρεοι σπουδαστές/στριες να μελετήσουν προσεκτικά όλες τις πτυχές και τις προϋποθέσεις που περιλαμβάνονται στην παραπάνω Απόφαση, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα σημεία που έχουν επισημανθεί με κόκκινη επικάλυψη.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην εξεταστική περίοδο, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στις παρ. (1) και (2) της Υπουργικής Απόφασης, είναι η αποστολή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από όλους ανεξαιρέτως τους υπόχρεους σπουδαστές/στριες της Α.Ε.Ν./Σύρου, προς την διεύθυνση e-mail της Σχολής μας, απλής δήλωσης συναίνεσης, η οποία να αναφέρει επί λέξει τα ακόλουθα (να γίνει αντιγραφή-επικόλληση του παρακάτω κειμένου με συμπλήρωση του ονοματεπώνυμου στην προβλεπόμενη θέση):

«Με την παρούσα δήλωσή μου, εγώ ο/η …..(ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ)..... συναινώ ως προς τη συμμετοχή μου στην εξεταστική περίοδο Σεπτεμβρίου 2021 με μεθόδους εξ αποστάσεως εξέτασης, καθώς και ως προς την χρήση των ηλεκτρονικών μέσων που απαιτούνται (κάμερα, ηχεία, μικρόφωνο, ή σετ ακουστικών/μικροφώνου) και κατά την διάρκεια της εξέτασης δεν θα έχω οποιαδήποτε συνομιλία ή με άλλο τρόπο επικοινωνία, ανταλλαγή αντικειμένων ή οποιαδήποτε συνεργασία με άλλο άτομο, δεν θα αξιοποιήσω οποιαδήποτε πηγή βοήθειας που δεν θα προβλέπεται από τον εξεταστή καθηγητή, καθώς και ότι δεν θα απομακρύνομαι από τον χώρο μου.» 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η παραπάνω δήλωση να αποσταλεί το αργότερο μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 14.00, καθώς αμέσως μετά θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα επανεξετάσεων. Όποιος/α σπουδαστής/στρια δεν αποστείλει έγκαιρα στο e-mail της Α.Ε.Ν/Σύρου την παραπάνω δήλωση θα αποκλείεται από τη συμμετοχή του/της στην εξεταστική περίοδο Σεπτεμβρίου.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr