Θρήνος για τη φοιτήτρια που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή λίγες μέρες πριν πάρει το πτυχίο της

Θρήνος για τη φοιτήτρια που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή λίγες μέρες πριν πάρει το πτυχίο της

Στο πένθος βυθίστηκε η Ανδραβίδα από τον τόσο πρόωρο και ξαφνικό χαμό της Δήμητρας Αγραπίδη, που «έσβησε» το βράδυ, στα 22 της μόλις χρόνια… Σε λίγες μέρες η Δήμητρα θα έπαιρνε το πτυχίο της Μαίας ενώ το καλοκαίρι εργαζόταν στο «Grecotel» στα Λουτρά Κυλλήνης.

Το χαμογελαστό κορίτσι άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ, στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, όπου μεταφέρθηκε μετά από αδιαθεσία και δύσπνοια που ένοιωσε ξαφνικά. Παρόλες όμως τις φροντίδες που δέχθηκε εκεί, η 22χρονη δεν τα κατάφερε με τα πρώτα στοιχεία να δείχνουν ότι «έφυγε» από πνευμονική εμβολή. Τα πλήρη αίτια ωστόσο θα διερευνήσει η ιατροδικαστική εξέταση.


Η τραγική είδηση «έφτασε» στην Ανδραβίδα τα ξημερώματα, όπου κανείς δεν μπορούσε να το πιστέψει. Η 22χρονη ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα παιδιά της Ανδραβίδας. Ο πατέρας της διατηρεί φούρνο στην περιοχή του Ιερού Ναού των Αγίων Ταξιαρχών, ενώ όπως αναφέρει το ilia.news η Δήμητρα ήταν η δεύτερη από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Φοιτητικά Νέα» η Δήμητρα Αγραπίδη ήταν φοιτήτρια στο τμήμα Μαιευτικής του πρώην ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης νυν Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας (ΔΙΠΑΕ).

Ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος της Πάτρας και εκπαιδευτικός Θεοχάρης Μασσαράς είναι συγκλονισμένος από τον θάνατό της. Ήταν μαθήτριά του στην Ανδραβίδα για τρία χρόνια.

Σε ανάρτησή του στο facebook έγραψε:

"Πέθανε ένα κορίτσι 22 ετών. Τρία χρόνια μαθήτρια μου. Δε θα ξεχάσω το μοναδικό σου χαμόγελο και το σπάνιο ήθος σου. Καλό ταξίδι! Θα ξαναβρεθούμε."

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr