Το ΙΚΥ προσλαμβάνει προσωπικό για τις ανάγκες διοικητικής υποστήριξης του Φοιτητικού Επιδόματος ΙΚΥ/ΕΚΟ

Το ΙΚΥ προσλαμβάνει προσωπικό για τις ανάγκες διοικητικής υποστήριξης του Φοιτητικού Επιδόματος ΙΚΥ/ΕΚΟ

Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών προχωρά στη σύναψη έως δεκατεσσάρων (14) συμβάσεων μίσθωσης έργου για την κάλυψη των αναγκών διοικητικής υποστήριξης της πράξης «Πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης επιμελών φοιτητών που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες/Ακαδημαϊκά έτη 2018-2019 και 2019-2020» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).

ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ:


1.1 Αντικείμενο του προς ανάθεση έργου είναι η παροχή διοικητικής-διαχειριστικής υποστήριξης της πράξης «Πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης επιμελών φοιτητών που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες/Ακαδημαϊκά έτη 2018-2019 και 2019-2020» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» (ΕΠ ΑΝΑΔΕΔΒΜ) που συγχρηματοδοτείται από το ΕΚΤ (εφεξής «Πρόγραμμα») και συμπεριλαμβάνει τα εξής:

α) Παρακολούθηση της πορείας υλοποίησης του Προγράμματος, των σχετικών χρονικών και λοιπών ποσοτικών και ποιοτικών όρων και διαρκής μέριμνα για την προσήκουσα τήρησή τους.

β) Παρακολούθηση και έλεγχο φακέλων υποψηφιότητας (αιτήσεις, δικαιολογητικά) καθώς και των φακέλων υποτρόφων (συμβάσεις υποτροφίας, παραδοτέα, πληρωμές κ.λπ.) 

γ) Υποστήριξη υποτρόφων και επικοινωνία με τις Γραμματείες ή άλλα αρμόδια όργανα Τμημάτων/Σχολών όπου φοιτούν οι υπότροφοι.

δ) Σύνταξη και επεξεργασία των κατά περίπτωση απαιτούμενων σχεδίων εγγράφων για την υλοποίηση του Προγράμματος (υπηρεσιακά σημειώματα και εισηγήσεις για την καταβολή ή διακοπή υποτροφίας, βεβαιώσεις, σχέδια αποφάσεων καταβολής υποτροφίας, κλπ).

ε) Διεκπεραίωση του συνόλου των διαχειριστικών εργασιών που απορρέουν από τον ρόλο του ΙΚΥ ως Δικαιούχος (εξαμηνιαία δελτία υλοποίησης, σχέδια αποφάσεων προς έγκριση από την Αρμόδια Αρχή, κλπ.)

στ) Συγκέντρωση και τήρηση του κατά περίπτωση απαραίτητου τεκμηριωτικού υλικού.

ζ) Συλλογή και παρακολούθηση απογραφικών δελτίων και δεικτών αποτελέσματος με βάση τις απαιτήσεις του ΕΠ ΑΝΑΔΕΔΒΜ (2014-2020).

η) Διενέργεια ελέγχων για την επιβεβαίωση της ορθής και εμπρόθεσμης υλοποίησης του Προγράμματος.

θ) Ενημέρωση-καταχώριση στοιχείων υποτροφιών (υποτρόφων και υποψηφίων υποτρόφων) στο Πληροφοριακό Σύστημα του ΙΚΥ, από την φάση υποβολής αίτησης-πρότασης μέχρι την ολοκλήρωση της υποτροφίας και των σχετικών προγραμμάτων υποτροφιών.

ι) Καταχώριση εγγράφων, δικαιολογητικών κ.λπ., τακτοποίηση φακέλων, αρχειοθέτηση κ.τ.λ.

ια) Οποιοδήποτε άλλο συναφές έργο ανατεθεί κατά τα ειδικότερα αναφερόμενα στην αντίστοιχη σύμβαση έργου με το ΙΚΥ (εφεξής «Σύμβαση»).

1.2 Ο εξωτερικός συνεργάτης θα υποβάλλει κάθε μήνα εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από τη λήξη του μήνα αναφοράς, τα εξής παραδοτέα:

α) Μηνιαία αναφορά-έκθεση πεπραγμένων, στην οποία αποτυπώνεται το συγκεκριμένο έργο και οι ενέργειες που έχει υλοποιήσει την αντίστοιχη περίοδο, ανάλογα με την πρόοδο του έργου και

β) παρουσιολόγιο από το οποίο προκύπτει ο χρόνος που έχει διαθέσει για την παροχή του έργου. Στο παρουσιολόγιο αναφέρεται το ονοματεπώνυμο, η ημερομηνία, και το χρονικό διάστημα απασχόλησης ημερησίως.

Την, Δευτέρα 7-12-2020, κατόπιν εγκρίσεως του Διοικητικού Συμβουλίου του Ι.Κ.Υ.  (Συνεδρία Δ.Σ.  24η/07.12.2020) ανακοινώνεται ο  πίνακας κατάταξης, κατά φθίνουσα σειρά μοριοδότησης,  καθώς και ο πίνακας απορριφθεισών αιτήσεων της υπ΄ αριθμ.  πρωτ. 20535/17-11-2020 Πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος,  με τίτλο: 

Σύναψη έως δεκατεσσάρων (14) συμβάσεων μίσθωσης έργου για την κάλυψη των αναγκών διοικητικής υποστήριξης της πράξης «Πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης επιμελών φοιτητών που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες/Ακαδημαϊκά έτη 2018-2019 και 2019-2020» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).

Συνημμένα αρχεία:

ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙΣΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ

ΚΑΤΑΤΑΞΗ

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr