Φοιτητής βρήκε στο χαμένο του κινητό selfie μιας μαϊμούς (ΦΩΤΟ)

Φοιτητής βρήκε στο χαμένο του κινητό selfie μιας μαϊμούς

Τον «ένοχο» για την εξαφάνιση του κινητού του εντόπισε ένας 20χρονος φοιτητής όταν βρήκε δεκάδες selfies στον φάκελο φωτογραφιών.

Μπροστά σε μια αναπάντεχη έκπληξη βρέθηκε ένας άνδρας από τη Μαλαισία, εντοπίζοντας το κινητό του που είχε χάσει στη ζούγκλα: Βρήκε μέσα «σέλφι» και βίντεο μιας μαϊμούς.


Ο Zackrydz Rodzi ανήρτησε στο Twitter τις φωτογραφίες που ασφαλώς έκαναν το γύρο των social media.

Όπως δήλωσε στο BBC ο 20χρονος φοιτητής, συνειδητοποίησε πως το κινητό του είχε εξαφανιστεί ενόσω εκείνος κοιμόταν. Ο ίδιος νόμιζε πως είχε κλαπεί παρότι δεν υπήρχαν ενδείξεις για κάτι τέτοιο.

«Δεν υπήρχαν ενδείξεις κλοπής. Το μόνο που πέρασε από το μυαλό μου ήταν πως επρόκειτο για κάποιου είδους "μαγείας"» παραδέχεται ο τελειόφοιτος στην τεχνολογία υπολογιστών.

Ο ίδιος βρήκε φωτογραφίες με το πρωτεύον να προσπαθεί να... φάει το κινητό ή να κοιτάει επίμονα την κάμερα, με φόντο την οργιώδη χλωρίδα του δάσους.

​Όπως περιέγραψε ο Zackrydz, δεν κατάφερε να εντοπίσει κάποιο ίχνος του κινητού του έως ότου ο πατέρας του πρόσεξε μια μαϊμού έξω από το σπίτι τους. Όταν κάλεσε τον αριθμό του, άκουσε τον ήχο κλήσης μέσα στις φυλλωσιές της ζούγκλας, μόλις λίγα βήματα από την αυλή του σπιτιού του. Τελικά, εντόπισε τη λασπωμένη συσκευή μέσα σε κάτι φύλλα, κάτω από μια φοινικιά. Ο θείος του, χαριτολογώντας, είπε πως ίσως ο «κλέφτης» να είχε αφήσει φωτογραφικά ίχνη. Και πράγματι, ο φάκελος με τις φωτογραφίες ήταν γεμάτος σέλφι τού απρόσμενου «διαρρήκτη».

Σε αντίθεση με άλλα μέρη στον κόσμο όπου οι μαϊμούδες ζουν μέσα ή κοντά σε αστικές περιοχές, όπως λέει ο 20χρονος, στη δική τους περιοχή δεν υπάρχει ιστορικό εισβολών ή «κλοπών» σε σπίτι από τα συμπαθή πρωτεύοντα. Ο ίδιος υποψιάζεται πως η μαϊμού μπήκε στο σπίτι από το ανοιχτό παράθυρο της κρεβατοκάμαρας του αδερφού του.

«Κάτι που μάλλον βλέπεις μια φορά τον αιώνα» τουίταρε την Κυριακή, σε ένα ποστ που απέσπασε χιλιάδες like και μοιράστηκε χιλιάδες φορές στα social media, γράφει το sputniknews.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr