Stop στην δια ζώσης εξεταστική σε όλα τα Τμήματα στο Ηράκλειο!

Stop στην δια ζώσης εξεταστική σε όλα τα Τμήματα στο Ηράκλειο!

Σταματάει η εξεταστική περίοδος στις σχολές του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ηράκλειο με φυσική παρουσία των φοιτητών, μετά την εξαγγελία των νέων περιοριστικών μέτρων για το νέο κορονοϊό, βάσει των οποίων απαγορεύεται κάθε είδους συνάθροιση πολιτών άνω των 9 ατόμων τόσο σε δημόσιο όσο και ιδιωτικό χώρο.

Έτσι η πρυτανεία του Ιδρύματος σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι από την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου μέχρι και τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, «οι επαναληπτικές εξετάσεις δεν θα μπορούν να πραγματοποιηθούν με φυσική παρουσία. Οι διδάσκοντες δύνανται να επιλέξουν εναλλακτική μέθοδο διεξαγωγής των εξετάσεων σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις». Νεότερες ενημερώσεις για την διεξαγωγή των εξετάσεων θα υπάρξουν από τις Γραμματείες των Τμημάτων που επηρεάζονται από τα μέτρα.


Όπως σημειώνεται, το Πανεπιστήμιο Κρήτης έχει λάβει μέχρι σήμερα όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που προβλέπονται από την πολιτεία.

Ανάλογη ανακοίνωση εξέδωσε και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο:

Με βάση την πρόσφατη απόφαση της Πολιτικής Προστασίας για έκτακτα ειδικά περιοριστικά μέτρα στο Ηράκλειο,  αναβάλλονται οι προγραμματισμένες  για αύριο Τρίτη 1/9 και Τετάρτη 2/9 εξετάσεις με φυσική παρουσία στα ακαδημαϊκά τμήματα του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου στο Ηράκλειο. Νεότερες αποφάσεις που αφορούν στην επαναληπτική εξεταστική θα ανακοινωθούν αύριο.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr