ΠΡΟΣΟΧΗ! Fake η εικόνα που διακινείται για ακύρωση της εξεταστικής Ιουνίου-Ιουλίου!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Fake η εικόνα που διακινείται για ακύρωση της εξεταστικής Ιουνίου-Ιουλίου!

Μετά από επικοινωνία πολλών φοιτητών με τα «Φοιτητικά Νέα» σχετικά με εικόνα που διακινείται μεταξύ φοιτητών για την εξεταστική Ιουνίου-Ιουλίου σας ενημερώνουμε τα εξής:

Διακινείται φτιαγμένη εικόνα ως screenshot με τη χρήση του λογοτύπου του «Φοιτητικά Νέα» και εμφανίζεται ως άρθρο όπου αναφέρει τα εξής: "Σύμφωνα με τη σημερινή απόφαση του Υπουργείου Παιδείας η εξεταστική περίοδος Ιουνίου-Ιουλίου μεταφέρεται για τον επόμενο Φλεβάρη, καθώς όπως έκανε γνωστό η κ. Κεραμέως η πανδημία που προκάλεσε ο κορωνοϊός κατέστησε αδύνατη την παρακολούθηση όλων των μαθημάτων εξ αποστάσεως και την διεξαγωγή των εργαστηρίων στις περισσότερες σχολές. Έτσι, ενώ οι φοιτητές θα παρακολουθούν κανονικά εξ αποστάσεως τα μαθήματα του εξαμήνου, θα εξεταστούν σε αυτα στη χειμερινή εξεταστική περίοδο του Φεβρουαρίου μαζί με τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου."


Τα «Φοιτητικά Νέα» ενημερώνουν τους φοιτητές πως η συγκεκριμένη εικόνα που διακινείται είναι φτιαγμένη και τίποτα στα οποία αναφέρει ευσταθούν!

Κάποιος φοιτητής θέλησε να εκμεταλλευτεί την μέρα της πρωταπριλιάς για να οδηγήσει σε άγχος πολλούς συμφοιτητές και συμφοιτήτριες.

Σύμφωνα με τα όσα έχει δηλώσει μέχρι σήμερα η Υπουργός Παιδείας και η Σύνοδος των Πρυτάνεων η εξεταστική περίοδος Ιουνίου-Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί κανονικά. Εάν υπάρξουν αλλαγές τα «Φοιτητικά Νέα» θα σας ενημερώσουν σχετικά μέσα από την ροή του foititikanea.gr.

ΠΡΟΣΟΧΗ στις fake εικόνες-screenshots που φτιάχνουν φοιτητές για να παραπληροφορήσουν και να παρασύρουν συμφοιτητές τους!

Τα «Φοιτητικά Νέα» επισημαίνουν πως επιφυλάσσονται παντός νόμιμου δικαιώματος!

Μην ξεχάσεις να ενημερώσεις τους συμφοιτητές σου!

Μείνετε Συντονισμένοι για την καθημερινή σας Φοιτητική Ενημέρωση!

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr