Φοιτητής «έφαγε» το πρόστιμο των 150 ευρώ χωρίς λόγο - Τι αναφέρει (ΒΙΝΤΕΟ)

Φοιτητής «έφαγε» πρόστιμο χωρίς λόγο - Τι αναφέρει (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία απίστευτη περιπέτεια έζησε φοιτητής ιατρικής που επαναπατρίστηκε λόγω κορωνοϊού από την Ρουμανία, όταν ήρθε αντιμέτωπος με το πρόστιμο των 150 ευρώ, καθώς λίγο μετά την προσγείωσή του στο Ελευθέριος Βενιζέλος, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν χωρίς την ειδική άδεια κυκλοφορίας. Ο φοιτητής περιγράφει την «Οδύσσειά» του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Τασούλα Παπανικολάου.

Ο Αλέξης Ντόμπρης ειναι 22 ετών και φοιτητής ιατρικής στη Ρουμανία και εξαιτίας του κορωνοϊού επέστρεψε την περασμένη Κυριακή στην Ελλάδα. Μόνο που τον περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη, καθώς δε γλίτωσε το πρόστιμο των 150 ευρώ. 


Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, με το που κατέβηκε από το αεροπλάνο, ένας υπάλληλος πήρε τα χαρτιά από όλους τους επιβάτες. Όταν ο 22χρονος τον ρώτησε αν χρειάζεται κάτι, του απάντησε ότι απλά θα καταθέσουν τα στοιχεία οnline και θα είναι μια χαρά αν έφευγε αμέσως, όπως και έπραξε.  

Ο φοιτητής πήρε ταξί από το αεροδρόμιο για τα ΚΤΕΛ στον Κηφισό, έβγαλε κανονικά εισιτήριο και ενώ περίμενε να επιβιβαστεί δυο αστυνομικοί τον πλησίασαν για έλεγχο και μαζί με άλλον έναν κύριο τους είπαν να περιμένουν. 

«Μας φωνάζουνε εκεί που ήταν το περιπολικό να μας γράψουν πρόστιμο και μας έλεγαν που ξέρουμε ότι ήρθατε με το αεροπλάνο, ότι υπάρχουν αυτά τα χαρτιά. Τους δείξαμε προφανώς τα εισιτήρια μας, τους ρώτησα κιόλας, επειδή στο αεροδρόμιο υπάρχει έλεγχος διαβατηρίων που υποθέτω τον κάνει η ελληνική αστυνομία και τους είπα μπορείτε να τσεκάρετε», δήλωσε ο 22χρονος φοιτητής.

Μάταια, όμως, όπως αποδείχθηκε προσπαθούσε να αποδείξει ότι μόλις είχε προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. 

Τελικά οι αστυνομικοί του είπαν ότι πήραν τηλέφωνο, αλλά… δε μπόρεσαν να βγάλουν άκρη, οπότε και του έγραψαν το πρόστιμο των 150 ευρώ. Μάλιστα, ανέφεραν στον φοιτητή ότι αν θέλει μπορεί να κάνει ένσταση! Όταν αυτός τους απάντησε ότι θα βρίσκεται σε καραντίνα, αφού μόλις επέστρεψε από το εξωτερικό, του είπαν να πάει στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα.

Όπως αναφέρει ο φοιτητής, η αντιμετώπιση απέναντι του ήταν «Πάρε απλά ένα πρόστιμο γιατί έτσι πρέπει».

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr