ΑΕΝ: Παρατείνεται η αναστολή λειτουργίας! Μήνυμα προς τους σπουδαστές

ΑΕΝ: Παρατείνεται η αναστολή λειτουργίας! Μήνυμα προς τους σπουδαστές

Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ): Κατόπιν σχετικής Διαταγής του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, σε συνέχεια Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ 956 Β΄/21-03-2020), από σήμερα Τρίτη 24 Μαρτίου 2020 έως και την Παρασκευή 10 Απριλίου 2020, παρατείνεται για προληπτικούς λόγους η αναστολή/απαγόρευση της εκπαιδευτικής λειτουργίας του συνόλου των Δημοσίων Σχολών Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ, ΚΕΣΕΝ, ΣΣΠΜ, ΘΑΛΑΜΗΠΟΛΟΙ), με στόχο τη μείωση της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στους πολίτες.

"Κατά τη διάρκεια της προσωρινής αναστολής λειτουργίας, παρακαλείστε όλοι οι σπουδαστές να δίνετε με υπευθυνότητα τη δέουσα προσοχή στους τόπους διαμονής σας και στις μετακινήσεις σας, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες που δίνονται καθημερινά από τους αρμόδιους φορείς, με πρώτιστο μέλημα τη διαφύλαξη της ατομικής και δημόσιας υγείας.


Αγαπητοί σπουδαστές και σπουδάστριες,

Όπως έχουμε τονίσει πολύ πρόσφατα, μέχρι την επανέναρξη των μαθημάτων μην θεωρείτε ότι βρίσκεστε σε «διακοπές» και μην συμπεριφέρεστε σαν να βρίσκεστε σε «διακοπές». Εκμεταλλευτείτε εποικοδομητικά αυτό το χρονικό διάστημα της αναστολής λειτουργίας, απασχολούμενοι με τη μελέτη των μαθημάτων σας και οι τελειόφοιτοι σπουδαστές με την εκπόνηση της πτυχιακής εργασίας σας. Η εξέλιξη της τρέχουσας κατάστασης είναι απρόβλεπτη και αβέβαιη και προέχει πάνω απ’ όλα να εξέλθουμε από αυτήν όσο γίνεται πιο ανώδυνα.

Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση", αναφέρει το Υπουργείο Ναυτιλίας.

Την ενημερωτική σελίδα για όλα τα νέα που αφορούν τις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού μπορείτε να την δείτε ΕΔΩ

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις ΑΕΝ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr