Φοιτητής ΑΣΟΕΕ στον Τάσο Τρύφωνος: «Ήρθα να σε γλεντήσω» (ΒΙΝΤΕΟ)

Φοιτητής ΑΣΟΕΕ στον «Πιο Αδύναμο Κρίκο»: Ήρθα να σας γλεντήσω - ΒΙΝΤΕΟ

Κακό μπελά βρήκε στο τελευταίο επεισόδιο του «Πιο Αδύναμου Κρίκου» ο Τάσος Τρύφωνος. Ένας 18χρονος, φοιτητής πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ), ο Βασίλης από την Ηλιούπολη, πήγε στο παιχνίδι για να... γλεντήσει, όπως είπε, τον παρουσιαστή, επειδή δεν του αρέσει η συμπεριφορά του προς τους άλλους παίκτες.

Με περίσσιο θράσος και... θάρρος, άρχισε να του «τα χώνει» και μάλιστα στον ενικό, με τον Τρύφωνος να τον ρωτάει αν έμαθε τον πληθυντικό στο σχολείο και τους δυο τους να έχουν μια ωραία κοντρίτσα για λίγη ώρα.


Πιο αναλυτικά όταν ο παρουσιαστής άρχισε να του κάνει τις συνηθισμένες ερωτήσεις που κάνει στους παίκτες, εκείνος του είπε μεταξύ άλλων: «Ήρθα να σας γλεντήσω, επειδή βλέπω ότι σχολιάζετε πολύ τα παιδιά που έρχονται εδώ. Έχω θέμα με αυτό και μέχρι στιγμής τα πάω καλά». «Δεν μου αρέσει η συμπεριφορά σου» συνέχισε ο 18χρονος φοιτητής, μιλώντας στον Τάσο Τρύφωνος στον ενικό. «Έχετε το θράσος της νιότης, έχετε μάθει τον πληθυντικό;» απάντησε με τη σειρά του ο παρουσιαστής. Στη συνέχεια είπε στον παίκτη, «Με αυτό το υφάκι που νομίζετε ότι θα πάτε;». Σίγουρα μία από τις πιο «πικάντικες» στιγμές του τηλεπαιχνιδιού.

Δείτε Βίντεο

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr