Η Τράπεζα Πειραιώς επιβραβεύει τους φοιτητές για τη συνέπεια τους στη μάθηση και τη γνώση

Η Τράπεζα Πειραιώς επιβραβεύει τους φοιτητές για τη συνέπεια τους στη μάθηση και τη γνώση

Tablets και Prepaid Gift Cards είναι τα δώρα που παρέλαβαν οι τυχεροί φοιτητές ως επιβράβευση της παρουσίας τους στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.

Το πρωτοποριακό πρόγραμμα «Check In Class» της Τράπεζας Πειραιώς που επιβραβεύει την παρουσία των φοιτητών στα εκπαιδευτικά ιδρύματα συνεχίζεται για τέταρτη χρονιά και κατά το τρέχον ακαδημαϊκό έτος μαζί με την πρωτοποριακή λειτουργικότητα Check In Class Notes. 


Είστε φοιτητής και θέλετε να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα; Η διαδικασία είναι πολύ απλή.

Ανοίξτε το smart phone σας, κατεβάστε την εφαρμογή Check In Class app, και κάντε “check in” στη Σχολή που φοιτάτε. Μάθετε αμέσως αν κερδίσατε κάποιο δώρο. Τον Οκτώβριο του 2019, οι πρώτοι τυχεροί φοιτητές του προηγούμενου ακαδημαϊκού έτους, παρέλαβαν τα βραβεία τους σε ειδικές εκδηλώσεις που έγιναν στα e-branches και τα καταστήματα της Τράπεζα Πειραιώς, σε 11 πόλεις. 

Γιατί ακριβώς βραβεύτηκαν;

Για τη συνέπεια τους στη μάθηση και τη γνώση. 

Στο πρόγραμμα μπορεί να συμμετάσχουν σπουδαστές όλων των Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, καθώς και οι εγγεγραμμένοι σε 22 Ιδιωτικά Κολέγια, για το σύνολο των προγραμμάτων σπουδών. Ο φοιτητής συλλέγει συμμετοχές μέσα από την απόκτηση κάποιου προϊόντος της Τράπεζας, για τις κληρώσεις που θα του φέρουν μεγαλύτερα δώρα: tablets και Prepaid Gift Cards. 

Μια ακόμη λειτουργικότητα της εφαρμογής είναι το “Check In Class Notes”. Οι φοιτητές – χρήστες ανταλλάσσουν με τους συμμαθητές τους τις σημειώσεις από τα μαθήματα αλλά και τις γνώσεις τους, μαζεύουν Note-Points, "ξεκλειδώνουν" Badges και παίρνουν μέρος σε κλήρωση για 3 Smart WritingSet. Για το πρώτο ανέβασμα σημειώσεων αποδίδονται στους χρήστες 2.500 Note-Points που μπορούν να μετατρέψουν σε yellows! Κάθε φορά που οι φοιτητές κάνουν Check In από το smartphone τους στη Σχολή που φοιτούν, μαθαίνουν αν κέρδισαν ένα δώρο σε στιγμιαία κλήρωση που πραγματοποιείται μέσω της ειδικής εφαρμογής Check In Class app. Παράλληλα συλλέγουν συμμετοχές για κληρώσεις μεγαλύτερων δώρων. Τις συμμετοχές αυτές μπορούν να τις ενεργοποιήσουν αποκτώντας κάποιο από τα προϊόντα της Τράπεζας Πειραιώς που ανταποκρίνεται περισσότερο στις ανάγκες τους. 

Το μήνυμα «Όσα περισσότερα Check In Class κάνεις, τόσο περισσότερο κερδίζεις» έχει ήδη αγκαλιαστεί από 100.000 φοιτητές σε 80 πόλεις σε όλα τα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας που έχουν συμμετάσχει στην ενέργεια. 

Στην εφαρμογή παρουσιάζεται επίσης το Project Future, το πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας της Τράπεζας Πειραιώς που συνδέει την εκπαίδευση των νέων με την αγορά εργασίας, ώστε να ενημερωθεί η φοιτητική κοινότητα και ιδιαίτερα οι τελειόφοιτοι των Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr