Πάνω από 75 Τμήματα χωρίς μαθήματα σήμερα λόγω καταλήψεων – ΛΙΣΤΑ

Πάνω από 75 Τμήματα ανά την Ελλάδα χωρίς μαθήματα σήμερα λόγω καταλήψεων 

Καταλήψεις Σχολών/Τμημάτων: Έτσι, και αυτή την εβδομάδα ακόμα περισσότερες Σχολές και Τμήματα Πανεπιστημίων πανελλαδικά προχώρησαν σε γενικές συνελεύσεις και αποφάσισαν καταλήψεις των Σχολών τους, κλιμακώνοντας την διαμαρτυρία τους για τις αλλαγές στο χώρο της ανώτατης εκπαίδευσης. 

Τα «Φοιτητικά Νέα» σας παρουσιάζουν μέσα από τον παρακάτω σύνδεσμο (με συνεχής ενημέρωση) τις Σχολές και τα Τμήματα των Πανεπιστημίων που μετά από Γενικές Συνελεύσεις των Φοιτητικών τους Συλλόγων αποφάσισαν να προβούν σε Καταλήψεις.


Οι φοιτητές με κατειλημμένες σχολές αφήνουν τα μαθήματα και κατεβαίνουν στους δρόμους σήμερα Πέμπτη 31/10 στις 12:00 η ώρα στα Προπύλαια για να διαμαρτυρηθούν "ενάντια στις Διαγραφές φοιτητών στα ν+2, την μετεγγραφή όλων των φοιτητών, λύση στο ζήτημα της στέγασης των φοιτητών με ανέγερση νέων εστιών και επινοικίαση δωματίων για όσους μείνουν εκτός, για το πανεπιστημιακό άσυλο και την ισοτιμία κολεγίων – Πανεπιστημίων" όπως τονίζουν.

Μέσα από τον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε τις μέρες που αποφασίστηκε κατάληψη για τον κάθε Φοιτητικό Σύλλογο Τμήματος/Σχολής.

Οι Σχολές και τα Τμήματα που αποφάσισαν καταλήψεις – ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr