Φοιτήτρια πιάστηκε με σκονάκι 2 μέτρων, αλλά η αντίδρασή του Καθηγητή ήταν μοναδική (ΦΩΤΟ)

Φοιτήτρια πιάστηκε με σκονάκι 2 μέτρων, αλλά η αντίδρασή του Καθηγητή ήταν μοναδική (ΦΩΤΟ) - Πέρασε το μάθημα «για τον κόπο της»

Εξετάσεις σημαίνει διάβασμα, πολύ διάβασμα - τουλάχιστον για τους περισσότερους από τους φοιτητές. Κάποιοι άλλοι προτιμούν το σκονάκι και μηχανεύονται διάφορους τρόπους ώστε αυτό να είναι μικρό, εύχρηστο και φυσικά να μην γίνει αντιληπτό από τους εξεταστές.

Καθηγητής του πανεπιστημίου Taras Shevchenko στο Κίεβο της Ουκρανίας, βρέθηκε αντιμέτωπος με την ανακάλυψη του μεγαλύτερου σκονακίου στην καριέρα του όταν εντόπισε πως μία από τις εξεταζόμενες φοιτήτριες στο μάθημά του, είχε κρυμμένο στα ρούχα της ένα σκονάκι, το συνολικό μήκος του οποίου ξεπερνούσε τα δύο μέτρα.


Την φωτογραφία ανέβασε στα social media ο καθηγητής της Πολιτικής Επιστήμης Yevgeny Magda, ο οποίος έπιασε την νεαρή εξεταζόμενη στα πράσα. Της πήρε το σκονάκι αλλά την άφησε να λάβει μέρος στις εξετάσεις.

Στο αμφιθέατρο όπως ήταν αναμενόμενο επικράτησε πανδαιμόνιο με φοιτητές, εξεταστές και καθηγητές να παρελαύνουν από το σημείο για να δουν με τα ίδια τους τα μάτια το σκονάκι - «γίγαντα», ωστόσο το γεγονός που έδωσε στην υπόθεση άλλη διάσταση, ήταν η αντίδραση του Magda.

Το σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία ανέφερε: «Αυτό είναι το σκονάκι μιας φοιτήτριας. Τελικά πέρασε τις εξετάσεις. Κανονικά, με ένα τέτοιο σκονάκι, θα έπρεπε να την διώξω. Όμως στην περίπτωσή της, εκτίμησα την προσπάθειά της.»

Το σκονάκι δύο μέτρων

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr