Καταγγελίες από την Πρωτοβουλία Ανεξάρτητων Φοιτητών Αμαλιάδας

Καταγγελίες από την Πρωτοβουλία Ανεξάρτητων Φοιτητών Αμαλιάδας

«Τα μέλη του φοιτητικού συλλόγου του ΑΕΙ Αμαλιάδας (όσο και να μην θέλουν κάποιοι να το παραδεχτούν), τον τελευταίο μήνα βρίσκονται μάρτυρες θλιβερών αλλά και πρωτόγνωρων γεγονότων. 

Ύστερα από κατάληψη για αποδεδειγμένα προεκλογικούς και ψηφοθηρικούς σκοπούς καθώς και παράνομες εκλογές, ορισμένοι παραμένουν προσκολλημένοι στις καρέκλες τους ακυρώνοντας τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης των φοιτητών. Από την μια μεριά οι φοιτητές αποφάσισαν επανάληψη  εκλογικών διαδικασιών προκειμένου να αναδειχθούν νόμιμα αυτή την φορά οι εκπρόσωποί τους και από την άλλη δικαιολογίες, στασιμότητα και εμπόδια από το παρών «Δ.Σ.», κάνοντας έκδηλη για άλλη μια φορά την παντελή ανικανότητά του. Βέβαια όλα αυτά ευελπιστούμε να γίνονται καθαρά από έλλειψη αντανακλαστικών και σωστής ενημέρωσης και όχι από δάχτυλο συμφερόντων που ανά τακτά χρονικά διαστήματα γυροφέρνουν το τμήμα, αντιμετωπίζοντάς το σαν μαγαζάκι και όχι σαν προνόμιο για τον δήμο αλλά και για τον νομό.


Έτσι ως Πρωτοβουλία Ανεξάρτητων Φοιτητών καλούμε τους φοιτητές στην Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί τη Τρίτη ώρα 13.00. Τα Ανώτατα Φοιτητικά Όργανα δεν θα χλευάζονται από κανέναν και τα μέλη του φοιτητικού συλλόγου παραμένοντας σε εγρήγορση, δεν θα επιτρέψουν μικροπολιτικά παιχνίδια εις βάρος τους. Όλοι όσοι πίστευαν ότι η σκόπιμη καθυστέρηση θα τους ευνοήσει θα πρέπει να γνωρίζουν ότι σε αυτές τις περιπτώσεις η παραδοχή των λαθών τους χαρακτηρίζεται ως απελευθερωτική. Εάν οι απειλές (έμμεσες και άμεσες), η λασπολογία και ο αυταρχισμός θεωρούν ορισμένοι ότι θα τρομοκρατήσουν έστω και έναν φοιτητή, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι το αποτέλεσμα είναι ακριβώς το αντίθετο.»

Πρωτοβουλία Ανεξάρτητων Φοιτητών Αμαλιάδας

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr