Φοιτήτρια προκειμένου να επιστρέψει σπίτι μπήκε σε ταξί και λίγο μετά βρέθηκε νεκρή!

Φοιτήτρια προκειμένου να επιστρέψει σπίτι μπήκε σε ταξί και λίγο μετά βρέθηκε νεκρή!

Η 21χρονη Samantha Josephson διασκέδαζε με τις συμφοιτήτριές της στην Κολούμπια της Νότιας Καρολίνας όταν αποφάσισε να καλέσει ένα Uber γύρω στις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου, προκειμένου να επιστρέψει σπίτι.

Λίγο αργότερα βρέθηκε νεκρή, μετά από ένα μοιραίο λάθος της.


Όπως ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία, η 21χρονη φοιτήτρια που σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνας μπήκε σε ένα μαύρο Chevy Impala, πιστεύοντας ότι ήταν το Uber της.

Περίπου 14 ώρες αργότερα, βρήκαν το πτώμα της σε περιοχή 144 χλμ. μακριά από την Κολούμπια.

«Αυτό που γνωρίζουμε τώρα είναι ότι, στην πραγματικότητα, είχε καλέσει μια κούρσα Uber και περίμενε να έρθει», δήλωσε ο αξιωματικός Χόλμπρουκ, επικαλούμενος υλικό από κάμερες παρακολούθησης. «Μπήκε λανθασμένα στο επίμαχο αυτοκίνητο, πιστεύοντας ότι ήταν το Uber που είχε καλέσει», πρόσθεσε.

Λίγο αργότερα ο αξιωματικός ανακοίνωσε ότι ο 24χρονος Nathaniel David Rowland συνελήφθη με τις κατηγορίες για απαγωγή και δολοφονία της άτυχης κοπέλας.

Δεν είναι ακόμη γνωστό αν ξεγέλασε την Σαμάνθα προσποιούμενος τον οδηγό ή αν την παρακολουθούσε.

Πώς βρέθηκε νεκρή

Οι συγκάτοικοι της Σαμάνθα άρχισαν να ανησυχούν όταν δεν είχαν νέα της το επόμενο πρωί και κάλεσαν την αστυνομία γύρω στις 1:30 μ.μ. το μεσημέρι.

Ενώ η αστυνομία της Κολούμπια ξεκίνησε την έρευνά της, κυνηγοί βρήκαν το πτώμα μιας γυναίκας γύρω στις 4 μ.μ. σε μια δασική περιοχή στην κομητεία Clarendon, νοτιοανατολικά της Κολούμπια. Μετά από λίγο αναγνωρίστηκε πως ήταν το πτώμα της 21χρονης.

Η αστυνομία έδωσε σήμα για το όχημα που είχε πάρει η φοιτήτρια και ένας αξιωματικός της Κολούμπια είδε το Impala και το σταμάτησε.

Όταν ο αξιωματικός ζήτησε από τον οδηγό να βγει από το αυτοκίνητο, εκείνος προσπάθησε να διαφύγει αλλά γρήγορα συνελήφθη.

Το αίμα που βρέθηκε στη θέση των επιβατών του αυτοκινήτου ελέγχθηκε και ήταν της φοιτήτριας. Στο αυτοκίνητο βρέθηκε επίσης το κινητό της τηλέφωνο, ένα δοχείο από υγρό λευκαντικό, μικροβιοκτόνα και καθαριστικό παραθύρων.

Ο αστυνομικός είπε επίσης ότι οι κλειδαριές ασφαλείας για τα παιδιά στο Impala είχαν ενεργοποιηθεί, γεγονός που θα καθιστούσε δύσκολο για οποιονδήποτε να ανοίξει τις πίσω πόρτες από μέσα. Η αστυνομία δεν έχει δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς διεπράχθη το στυγερό έγκλημα.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr