Μυστήριο με τη νεκρή φοιτήτρια στην Αθήνα - Σοκαριστικές εξελίξεις!

Μυστήριο με τη νεκρή φοιτήτρια στην Αθήνα - Σοκαριστικές εξελίξεις!

Η εισαγγελία θα εξετάσει το ενδεχόμενο η 22χρονη σπουδάστρια ψυχολογίας να είχε εμπλακεί σε σατανιστικές οργανώσεις ή τελετές.

Στα χέρια του Εισαγγελέα βρίσκεται φωτογραφικό υλικό που δείχνει την 22χρονη Αρετή σε παράξενες πόζες μαζί με μια φίλη της και με φόντο περίεργα σύμβολα.


Όπως ανέφερε στο "Πρώτο Θέμα" ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Κωνσταντίνος Τζαβάρας, όταν γνωστοποιήθηκε ο θάνατος του κοριτσιού μετά από κάποιες μέρες και αφού είχαν σβηστεί όλα τα ηλεκτρονικά της ίχνη μια φίλη της εμφανίστηκε στους γονείς της και τους έδωσε τρεις φωτογραφίες με την κόρη τους.

Οι τρεις φωτογραφίες δείχνουν την 22χρονη σπουδάστρια ψυχολογίας να είναι ντυμένη με περίεργα ενδύματα, μαζί με μια άλλη φίλη της και να έχουν ως φόντο περίεργα σκοτεινά σύμβολα, αλλά και σταυρούς, όχι όπως της εκκλησίας. 

Αξίζει να σημειωθεί πως η οικογένεια του θύματος, από την πρώτη στιγμή που αντίκρισε νεκρή την 22χρονη, αμφισβήτησε την αυτοκτονία, καθώς δεν έλαβε ξεκάθαρες απαντήσεις σχετικά με τον θάνατο της.

Επίσης θέτουν ερωτήματα και για τον τρόπο της φερόμενης αυτοκτονίας, αφού η κοπέλα βρέθηκε με μια σακούλα περασμένη στο κεφάλι της. Αναρωτιούνται επιπλέον γιατί να μπει στη διαδικασία να σβήσει τα ηλεκτρονικά της ίχνη και δεν έκλεισε απλά τις συσκευές ή ακόμα και αν το έκανε και τα διέγραψε όλα, γιατί άφησε τις συσκευές της ανοιχτές; 

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, η κοπέλα φέρεται να έβαλε σακούλα στο κεφάλι της και στη συνέχεια εισέπνευσε αέριο (πιθανότατα ήλιο) μέσω καλωδίου που είχε τοποθετήσει σε φιάλη, κάτι που πιθανότατα της προκάλεσε ασφυξία.

Οι γονείς ωστόσο αμφισβητούν το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας και προχώρησαν σε μηνύσεις κατά αγνώστων για εγκληματική ενέργεια μέσω του δικηγόρου τους κ. Κωνσταντίνου Τζαβάρα ενώ έχουν ήδη ζητήσει δεύτερη ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη, για να αποσαφηνιστούν ορισμένες παράμετροι, καθώς και έλεγχο του γραφικού χαρακτήρα του σημειώματος για να διαπιστωθεί η γνησιότητά του.

Μάλιστα, η οικογένεια της σπουδάστριας επικαλείται και τη μαρτυρία ενός ενοίκου της πολυκατοικίας που κατέθεσε ότι τα ξημερώματα της προηγούμενης Πέμπτης άκουσε έντονες φωνές από το διαμέρισμα της κοπέλας. 

Αξίζει να σημειωθεί πως οι άντρες της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας κάνουν «φύλλο και φτερό» την ζωή της 22χρονης σπουδάστριας αφού στη μήνυση που έχει υποβληθεί, αναφέρεται ότι η κοπέλα βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της με ένα περίεργο τρόπο. 

Η οικογένεια συνδέει το θάνατο της Αρετής με την σύμπτωση της υπερπανσελήνου με την εαρινή ισημερία τη νύχτα της περασμένης Τετάρτης προς Πέμπτη, 21 του μήνα. Τότε περίπου τοποθετείται ο θάνατος της κοπέλας. Η σύμπτωση πανσελήνου - ισημερίας θεωρείται σημαντική ημερομηνία στους κύκλους των σατανιστών και η μέρα γιορτάζεται με τελετές και σεξουαλικά όργια.

Μάλιστα στον άμεσο κοινωνικό περίγυρο της 22χρονης κοπέλας από την Βαρβασαινα Ηλείας, σύμφωνα με πληροφορίες, περιλαμβάνονται πρόσωπα που «φλέρταραν» με τον σατανισμό και έτσι εκφράζονται φόβοι ότι ενδεχομένως να έγινε απόπειρα κάποιου είδους μύησης.

Τέλος να σημειωθεί πως ο ιατροδικαστής ο οποίος πραγματοποίησε τη νεκροτομή δεν διαπίστωσε εγκληματική ενέργεια εις βάρος της σπουδάστριας ενώ ο εισαγγελικός λειτουργός που παρέλαβε τη μήνυση, διαπίστωσε κάτι ύποπτο από τον θάνατο της σπουδάστριας και έδωσε εντολή στη Δίωξη Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας να διερευνήσει εξονυχιστικά την υπόθεση.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr