Φοιτητικό Επίδομα Ιντερνετ: Εγχειρίδιο χρήσης εφαρμογής για Δικαιούχους

Φοιτητικό Επίδομα Ιντερνετ: Εγχειρίδιο χρήσης εφαρμογής για Δικαιούχους

Φοιτητικό InternetΤα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, σας παρουσιάζουν το Εγχειρίδιο χρήσης της εφαρμογής για το Φοιτητικό Επίδομα Ιντερνετ:

Εγχειρίδιο χρήσης εφαρμογής για Δικαιούχους για τη δράση «Επιχορηγούμενες ευρυζωνικές συνδέσεις στους προπτυχιακούς πρωτοετείς φοιτητές των Πανεπιστημίων, ΤΕΙ και ΑΕΑ της χώρας».


Το παρόν εγχειρίδιο έχει ως σκοπό την επεξήγηση της χρήσης της εφαρμογής από τους Δικαιούχους της δράσης «Επιχορηγούμενες ευρυζωνικές συνδέσεις στους προπτυχιακούς πρωτοετείς φοιτητές των Πανεπιστημίων, ΤΕΙ και ΑΕΑ της χώρας».

Αντικείμενο της δράσης «Επιχορηγούμενες ευρυζωνικές συνδέσεις στους προπτυχιακούς πρωτοετείς φοιτητές των Πανεπιστημίων, ΤΕΙ και ΑΕΑ της χώρας» είναι η παροχή ψηφιακών υπηρεσιών στουςδικαιούχους πρωτοετείς φοιτητές των Πανεπιστημίων, ΤΕΙ και ΑΕΑ της χώρας, που εγγράφονται για πρώτη φορά σε Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, κατά το ακαδημαϊκό έτος 2018- 2019. 

Δικαιούχοι Φοιτητικού Επιδόματος Ιντερνετ

Συχνές Ερωτήσεις και Απαντήσεις για το Φοιτητικό Επίδομα Ιντερνετ

Οι δικαιούχοι φοιτητές θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν ή να διατηρήσουν σταθερή ή κινητή (mobile) ευρυζωνική σύνδεση στο διαδίκτυο για 12 μήνες. Ο συνολικός αριθμός των δικαιούχων της δράσης που θα εξαργυρώσουν το κουπόνι τους δεν δύναται να ξεπεράσει τις πενήντα χιλιάδες(50.000) φοιτητές. Για την εξάντληση του αριθμού των πενήντα χιλιάδων (50.000) δικαιούχων της δράσης θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, με κριτήριο το χρόνο εξαργύρωσης του κουπονιού.

Παρακάτω περιγράφεται αναλυτικά η εγγραφή και χρήση της εφαρμογής από την είσοδο στη δικτυακή πύλη της δράσης έως και την εκτύπωση του κουπονιού της δράσης και την αναζήτηση των προσφορών και των επιχειρήσεων που μπορεί να το εξαργυρώσει.

Για να ανοίξετε το Εγχειρίδιο χρήσης πατήστε ΕΔΩ

Την ενημερωτική σελίδα για το Φοιτητικό Επίδομα Internet μπορείτε να την δείτε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα Νέα για το Φοιτητικό Επίδομα Internet.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr