Βίντεο-ντοκουμέντο με την φοιτήτρια λίγο πριν την δολοφονία της

Βίντεο-ντοκουμέντο με την φοιτήτρια λίγο πριν την δολοφονία της

Τις τελευταίες στιγμές της 21χρονης φοιτήτριας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, την ώρα που αναχωρούσε από το σπίτι της με τον 19χρονο για να συναντήσουν και τον 21χρονο Ροδίτη, κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

Στη δημοσιότητα βίντεο που δείχνει την Ελένη Τοπαλούδη το μοιραίο βράδυ πριν την βιάσουν και την δολοφονήσουν. Δύτες βρήκαν στη θάλασσα το σίδερο με το οποίο χτυπήθηκε η Ελένη Τοπαλούδη. Εντοπίστηκαν και τα ρούχα της στην περιοχή όπου την πέταξαν οι κατηγορούμενοι. Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για το έγκλημα στη Ρόδο.


Οι τελευταίες στιγμές της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη που δολοφονήθηκε στην Ρόδο έχουν καταγραφεί σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας.

Είναι η στιγμή που η άτυχη φοιτήτρια συναντά τους φερόμενους ως δολοφόνους της έξω από το σπίτι της. Οι αρχές πίστευαν από την πρώτη στιγμή ότι οι κινήσεις της 21χρονης κοπέλας που δολοφονήθηκε με άγριο τρόπο αφού είχε πέσει θύμα βιασμού, θα είχαν καταγραφεί από κάμερες αφού το σπίτι της ήταν σε κεντρικό σημείο της Ρόδου. Στο βίντεο, που έδωσε στην δημοσιότητα η εφημερίδα Δημοκρατική της Ρόδου, δείχνει τον έναν από τους δυο νεαρούς να πηγαίνει και να έρχεται και στην συνέχεια να εμφανίζεται η Ελένη Τοπαλούδη να τον φιλάει στο μάγουλο και να φεύγουν προκειμένου να επιβιβαστούν στο λευκό φορτηγάκι.

Βίντεο – ντοκουμέντο

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr