Δωρεάν ημερίδα για φοιτητές με θέμα «Ψηφιακή Καινοτομία & Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση»

Δωρεάν ημερίδα για φοιτητές με θέμα «Ψηφιακή Καινοτομία & Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση»

Η «Ελληνική Ένωση για την Αξιοποίηση των Τεχνολογιών του Διαδικτύου» (Html.Gr) διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Ψηφιακή Καινοτομία &΄Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση». Αυτή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου στις 5 το απόγευμα (17:00) στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων στην αίθουσα Αντώνης Τρίτσης. Η διεύθυνση του Πνευματικού κέντρου είναι 50 Ακαδημίας, 106 79 Αθήνα.

Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση, την Ψηφιακή Καινοτομία και επιχειρηματικότητα και τα αντίστοιχα μεταπτυχιακά πρόγραμματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου και του ΕΜΠ για τα οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν περισσότερα εδώ http://msc.icsd.aegean.gr/egov/.


Οι ομιλητές και οι ειδικοί από τα Πανεπιστήμια Αιγαίου, ΕΜΠ κ.κ Χαραλαμπίδης Γ και Ασκούνης Δ αντίστοιχα, ο συνεργαζόμενος καθηγητής του Παν.Πειραιώς στο elearning και υπ.Δρ του Παν.Αιγαίου κος Θανάσης Δαβαλάς καθώς και απόφοιτοι των προγραμμάτων αυτών όπως ο υπ.Δρ του ΕΑΠ κος Μπακούρος Χρήστος μαζί με παράγοντες της αγοράς και της δημόσιας διοίκησης θα εξηγήσουν και θα αναλύσουν τους τρόπους και μεθοδολογία ενώ θα δώσουν απαντήσεις σε ερωτήσεις και απορίες.

Χορηγός της «Ελληνικής Ένωσης για την Αξιοποίηση των Τεχνολογιών του Διαδικτύου» (Html.Gr) και της εκδήλωσης είναι η εταιρεία InnoGroup.Gr που στέκεται πάντα αρωγός στις εκπαιδευτικές προσπάθειες και πρωτοβουλίες του συλλόγου ενώ χορηγός επικοινωνίας είναι τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr.

Η παρακολούθηση της ημερίδας είναι δωρεάν. Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης, ενώ μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέσα από το event της εκδήλωσης στο facebook https://www.facebook.com/events/1782991918420637/ ή απλά να προσέλθετε στην εκδήλωση.

TΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ/FOITITIKANEA.GR ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ της ημερίδας «Ψηφιακή Καινοτομία & Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση»

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr